KIKS KOJI ZNAČI I OPROŠTAJ OD TITULE: Priboj u suzama - Real raspršio snove "kamiondžija"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.04.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko ko je mogao i da pomisli da će sastav iz Podunavaca odlučiti o šampionu.

KIKS KOJI ZNAČI I OPROŠTAJ OD TITULE: Priboj u suzama - Real raspršio snove "kamiondžija"!

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri pribojskog FAP-a nakon dva poraza u samom finišu jesenjeg dela šampionata, na startu prolećnog dela takmičenja vezali su četiri uzastopna trijumfa (Polet Ljubić 3:1, Budućnost Krušik 2014 Valjevo 2:1, Zlatibor Čajetina 4:0 i Jošanica Novi Pazar 1:0) i sa velikim optimizmom očekivali su gostovanje Reala na Gradskom stadionu u gradu na obali Lima.

 

I pored činjenice da se ekipa Reala nalazi u gornjoj polovini tabele zapadne grupe srpskoligaškog karavana, popularne "kamiondžije" su bile apsolutni favoriti u navedenom meču, ali su okupljeni ljubitelji fudbala kućama otišli razočarani.

Na iznenađenje sportske javnosti sastav iz Podunavaca je stigao do minimalnog trijumfa rezultatom 1:0, a gol odluke postignut je u 86. minutu kada je Nikola Marinković zatresao mrežu mladog golmana Branka Nikolića.

Ovim porazom, a u slučaju da na gostovanju u Mihajlovcu Borac 1926 stigne do očekivane pobede, Čačani će otići na čini se nedostižnih osam bodova prednosti, čime bi praktično pitanje novog šampiona i putnika u Orvu lugu Srbije, bilo rešeno.

Foto: FK FAP Priboj

Verna publika je razočarana izdanjem svojih ljubimaca

 

- Srpska liga Zapad, 20. kolo:

FAP (Priboj) - Real (Podunavci) 0:1 (0:0)

Strelac: N. Marinković u 86. minutu za Real

Stadion: Gradski stadion, Priboj

Sudija: Aleksandar Nikolić

Žuti kartoni: D. Jovaqnović, Z. Mehmedović, V. Plazinić (FAP); A. Jović, S. Vukašinović (Real)

FAP (Priboj): Nikolić, Vesnić, Stojković, Miralemović (Milunović), Milovanović (Jovanović), Plazinić, Otašević (Milojević), Stanojević, Lazarević, Vukmirović (Mehmedović), Jović (Stojanović).

Real (Podunavci): Babić, Jović, Đerković (Dimitrijević), Vukašinović, Luković, Marinković, Vučićević (Radović), Savić, Radonjić (Cerović), Dukić, Basarić.

Nakon navedene takmičarske runde fudbalere FAP-a očekuje teško gostovanje u Loznici, a već sada je jasno da "kamiondžije" više nemaju prava na kiks. Neophodno je sastavu iz grada na Limu da zabeleži serujz pobeda i da čeka eventusalne kikseve Čačana kako bi se vratili u trku za čelnu pziciju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Goran

07.04.2024 10:16

Sumnjiv poraz rukovodstva fk Fap-a !