ZIMSKI SAN I DALJE TRAJE: "Bulke" nikako da procvetaju - jesenji vicešampion doživeo potpuni kolaps na Starom Sajmištu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.04.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet meseci je proteklo od kako su fudbaleri Zvezdare zabeležili poslednji prvenstveni trijumf.

ZIMSKI SAN I DALJE TRAJE: "Bulke" nikako da procvetaju - jesenji vicešampion doživeo potpuni kolaps na Starom Sajmištu!

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Polovinom meseca novembra prethodne 2023. godine fudbaleri Zvezdare gostovali su ekipi PKB-a i stigli su do desetog trijumfa u 14 odigranih prvenstvenih mečeva. Navedenim ostvarenjem nalazili su se na samom vrhu tabele Srpske lige Beograd.

 

Retko ko je mogao i da pomisli da će navedeni uspeh, i početkom meseca aprila biti poslednji koji su "bulke" zabeležile, a crna serija je nastavljena i u 21. takmičarskoj rundi na gostovanju na Starom Sajmištu gde je Zvezdara gostovala ekipi Brodarca, ekipi koja i dalje strepi za opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Domaćin je u ranoj fazi utakmice stigao do dva gola prednosti čime je i pitanje pobednika bilo rešeno.

Već u četvrtom minutu utakmice Petar Mitrović je, nakon sjajne akcije ofanzivnog dela ekipe izašao sam pred golmana Mihajla Nikolića i rutinski loptu poslao u mrežu, da bi 12 minut kasnije isti igrač svojim drugim pogotkom, duplirao prednost Brodarca.

Tek nakon dva primljena pogotka "bulke" započinju sa nešto ofanzivnijom igrom, ali promene rezultata nije bilo.

"Tačku na i" stavio je Nikola Lakčević u četvrtom minutu nadoknade vremena. Primio je loptu na ivici šesnaesterca, obišao direktnog čuvara, a zatim i golmana Zvezdare i sa metar, dva rastojanja, zakucao loptu u prazan gol.

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Lakčević stavlja "tačku na i"

 

- Srpska liga Beograd, 21. kolo:

Brodarac (Novi Beograd) - Zvezdara (Beograd) 3:0 (2:0)

Strelci: P. Mitrović u 4. i 16. i N. Lakčević u 90+4. minutu

Stadion: FK Brodarac

Gledalaca: 150

Sudija: Nikola Katić

Žuti kartoni: N. Lakčević, Ž. Pavlović (Brodarac); A. Radović (Zvezdara)

Brodarac (Novi Beograd): Lazarević, Lekić, Zečević, Pavlović, L.Ilić, Vranješ (V.Ilić), Bogdanović (Lakčević), Bašanović, Savić (Janković), Vučetić, Mitrović (Dacić). 

Zvezdara (Beograd): Nikolić, Radović (Živković), Avramovski, Pavlović (Perić), Nišavić (Jakovljević), Gusnić, Ivanić, Kuzmanović (Đorđević), Milosavljev (Dragić), Milicanović, Daničić.

Fudbaleri Brodarca narednog vikenda gostuju Torlaku koji je ovog vikenda zabeležio prvi prvenstveni trijumf nakon šest uzastopnih poraza.

Sa druge strane, Zvezdara će imati priliku da prvu "prolećnu trojku" zabeleži u duelu na svom stadionu protiv već prežaljenog Rada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading