ZVEZDU DOČEKALE PREPUNE TRIBINE: Nastavak trijumfalnog niza - tri gola za isto toliko bodova i korak bliže tituli!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.04.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šest prolećnih mečeva, crveno-beli su ostvarili pet trijumfa...

ZVEZDU DOČEKALE PREPUNE TRIBINE: Nastavak trijumfalnog niza - tri gola za isto toliko bodova i korak bliže tituli!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Sjajni vremenski uslovi, uspešna serija i atraktivan protivnik, privukli su veliki broj ljubitelja fudbala na tribine stadiona "Milan Janjić", a igrači na terenu su im se odužili odličnom fudbalskom predstavom u kojoj je domaćin pokazao da je u ovom momentu bolja ekipa.

 

Fudbaleri Crvene zvezed iz Pavliša u 21. rundi Područne fudbalske lige Pančevo dočekali su Radnički iz Barande, a domaćin je do rezultatske prednosti stigao u 25. minutu kada je mrežu Vladana Babina zatresao Uroš Tadić.

U nastavku meča pitanje pobednika bilo je rešeno u svega par minuta. Prvo je Dejan Lazarević bio precizan sa "bele tačke" u 72. minutu, da bi "tačku na i" stavio Miloš Trnjanac četiri minuta kasnije.

 

 

Ovom pobedom crveno-beli sa popularne "Janje" zabeležili su i peti uzastopni prolećni trijumf i u ovom momentu sa ukupno 41 osvojenim bodom zauzimaju četvrtu poziciju sa isto toliko bodova zaostatka u odnosu na vodeći Glogonj, ali se mora naglasiti da u ovom momentu crveno-beli imaju meč više odigran u odnosu na tri vodeće ekipe.

- PFL Pančevo, 21. kolo:

Crvena zvezda (Pavliš) - Radnički (Baranda) 3:0 (1:0)

Strelci: U. Tadić 25`, D. Lazarević 72`(11.m), M. Trnjanac 76`

Stadion: "Milan Janjić", Pavliš

Sudija: Dejan Jaćimovski

Žuti kartoni: T. Kračunjel, M. Pucar (Crvena zvezda); M. Dmiović (Radnički)

Crvena zvezda (Pavliš): Kikoš, Samardžija, Pomorišac, Jovanović (Pucar), Bobić, Radak (Vukomanović), Lazarević (Erdeji), Trnjanac, Ratković, Kračunjel, Tadić (Kerkez).

Radnički (Baranda): V. Babin, Todorović (V. Radojev), D. Babin, Raušić, Dmiović, Milovanov (Banovac), Dobrić, Cukić, Ž. Radojev, Rakić, Milić.

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Crvena zvezda može do titule i plasmana u četvrti stepen takmičenja?

 

Crvena zvezda narednog vikenda gostuje u Debeljači gde će se sastati sa ekipom Spartaka 1911, dok će Radnički u Barandi dočekati Slogu iz Banatskog Novog Sela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading