DA LI GA JE DULJAJ ZAPAZIO? Mladi napadač se poigravao sa protivničkim defanzivcima - četiri gola za 60 minuta fudbala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.04.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođen je novi biser srpskog fudbala...

DA LI GA JE DULJAJ ZAPAZIO? Mladi napadač se poigravao sa protivničkim defanzivcima - četiri gola za 60 minuta fudbala!

Foto: Starsport

Fudbaleri Teleoptika nastavljaju borbu za sam vrh tabele beogradske grupe srpskoligaškog karavana, a u okviru 21. takmičarske runde ostvarili su najubedljiviji prvenstveni trijumf još od 7. juna 2015. godine kada su savladali Hajduk sa Liona rezultatom 12:0.

 

Oko 200 ljubitelja fudbala prisustvovalo je rapsodiji "partizanovih beba" koji su do nogu potukli dobanovačku Budućnost, a pitanje pobednika rešeno je već nakon prvog poluvremena kada su "optičari" pogotcima Lazara Miladinovića i Marka Lekića stigli do tri gola prednosti.

U nastavak meča puleni trenera Pandurovića ušli su razgoropađeno i još pet puta su pronalazili put lopti do mreže golmana Lazara Slavkovića.

Kada je reč o samom meču, njega je u golgeterskom smislu obeležio mladi Lazar Miladinović koji je mrežu Dobanovčana zatresao čak četiri puta za nešto više od sat vremena fudbala.

Reč je o fudbaleru koji je pre samo nekoliko dana proslavio svoj 20. rođendan. Rođen je u Beogradu 1. aprila 2004. godine, a fudbalski je prohodao u redovima Zemuna, da bi u februaru 2022. godine stigao među "optičare" za čiji prvi tim nastupa od prethodnog leta.

Miladinović je zabeležio i jedan nastup za U-17 repreuentaciju Srbije, a na utakmici protiv izabrane selekcije Bugarske koju su naši reprezentativci rešili u svoju korist rezultatom 2:1, bio je i strelac pobedonosnog pogotka u 34. minutu.

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Lazar Miladinović - poigravao se sa defanzivcima Dobanovčana

 

- Srpska liga Beograd, 21. kolo:

Teleoptik (Zemun) - Budućnost (Dobanovci) 8:0 (3:0)

Strelci: L. Miladinović 21`, 44`, 79`, 86`, M. Lekić 35`, 52`, U. Knežević 47`, M. Isailović 85`

Stadion: Sportski centar "Partizan-Teleoptik"

Gledalaca: 200

Sudija: Darko Jeknić

Žuti kartoni: D. Stegnjaja, M. Ajduković (Budućnost)

Teleoptik (Zemun): Mihajlović, đorđević, Stanković, Radojević, Ćalić (Čermelj), Lekić, Knežević (Borović), Trivić (Petrović), Cvetojević (Tešanović), Miladinović, Adamović (Isailović).

Budućnost (Dobanovci): Slavković, Aćimov, Donevski, Vučićević (Stojković), Stojanović, D. Stegnjaja (Bajagić), Zonjić, Tejić, Tenjović (Ajduković), N. Stegnjaja, Nikolić.

Borbu za šampionski pehar fudbaleri Teleoptika nastavljaju narednog vikenda kada će gostovati ekipi Prve Iskre u Bariču.

Dobanovčani će iskupljenje za ostvarenje u "Zemunelu" tražiti u utakmici protiv GSP Polet Dorćola na svom terenu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading