POČINJE SAHRANA SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Dado Topić među prvima stigao da isprati svoju "PRINCEZU" (GALERIJA)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

08.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Milošević će biti sahranjena danas u 15 časova na groblju Lešće, a porodica i prijatelji su se okupili u kapeli!

POČINJE SAHRANA SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Dado Topić među prvima stigao da isprati svoju "PRINCEZU" (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Smrt legendarne pevačice Slađane Milošević potresla je ceo region, a ona će danas biti sahranjena na groblju Lešće u Beogradu. Sahrana je zakazana za 15 časova, a ispred kapele se okupljaju porodica i prijatelja.

Među prvima je na sahranu stigao Slađanin kolega Dado Topić, sa kojim je pevačica snimila čuveni hit "Princeza". Najbliža rodbina i prijatelji su se slomili u kapeli.

Podsetimo, avangardna umetnica Aleksandra Slađana Milošević preminula je 26. marta 2024. godine u Zemnuskoj bolnici, nakon kraće bolesti. Smrt je potvrdila njena prijateljica Biljana Petrović. Rođena je 3. oktobra 1955. godine u Beogradu i smatrana je ikonom novog talasa osamdesetih u Jugoslaviji. Slađana je poslednjih deset dana života provela u Zemunskoj bolnici, gde se lečila.

Pevačica je svojevremeno pričala o svojoj bolesti.

- Bolest nosi naziv Sjegrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama. Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti - govorila je ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading