NAŠA PEVAČICA SAGRADILA KUĆU NA MESTU MORBIDNOG ZLOČINA: Ovo je PROKLETSTVO Rade Manojlović, SMRT deteta ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

08.04.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li zbog ovoga Rada Manojlović nema sreće u ljubavi?

NAŠA PEVAČICA SAGRADILA KUĆU NA MESTU MORBIDNOG ZLOČINA: Ovo je PROKLETSTVO Rade Manojlović, SMRT deteta ledi krv u žilama!

Foto: Republika.rs

Pevačica Rada Manojlović baš i nema sreće u ljubavi, a sada je počela da sumnja da je bile teško prokletstvo. Kako pišu mediji, od komšinice iz Četereža se saznaje, da su Radu mnogi meštani savetovali da ne gradi novu kuću u istom dvorištu, jer postoje priče da je na tom mestu pre mnogo godina bila močvara u kojoj se udavila žena sa malim detetom. 

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

 

- Manojloviću su časna i poštena porodica, za njih u selu nema niko ništa loše da kaže. Rada nam je ponov veliki i kad dođe ovde svima se javi i sa svima lepo popriča. Vidim da nema sreće u ljubavi, ima ona godina i znam da njen otac jedva čeka da se ona uda i da rodi dete. Ni sestra joj nema muškarca i baš velika šteta. Da vam kažem, ja sam čula priče, to celo selo zna da je na tom mestu gde im je kuća pre 100 godina, bila velika močvara. Tu se udavila jedna mlada žena sa muškim detetom i zato kažu da celo selo bije prokletstvo zbog toga. 

- Nekikažu da ta žena nije imala muža i da su je samo tako ostavili da istrune u toj močvari, jer niko nije došao po nju. Mnogi stari seljaci kažu da je to zemljište prokleto zbog toga. Rada kada je otišla u Beograd da peva i kad je postata poznata, došla je ovamo da gradi kuću. Mnogi su joj rekli da kupi plan na drugom mestu i ispričali joj tu tužnu priču, ali je ona rekla da su to budalaštine. A, ipak nisu, vidite kako ni ona, ni sestra nemaju sreće da se udaju i da rode decu - priča komšinica za Star i nastavlja:

Foto: ATA Images

Rada Manojlović

 

- Kažu da proklestvo kači samo žensku stranu, jer se mlada žena udavila. Ja sam poznavala i Radinu majku koja je bila izuzetna žena, velika tuga je bila u selu kad se ona razbolela i kad je preminula. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading