NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE GODINA NAPUNILA NIKOLINA PIŠEK: Slavlje u domu lepe voditeljke, a svi komentarišu OVO!

Autor:

Zabava

08.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka danas proslavlja rođendan!

NEĆETE VEROVATI KOLIKO JE GODINA NAPUNILA NIKOLINA PIŠEK: Slavlje u domu lepe voditeljke, a svi komentarišu OVO!

Foto: Instagram.com

Popularna i atraktivna voditeljka Nikolina Pišek danas proslavlja svoj 51. rođendan. Pišekova je rođena 8. aprila 1973. godine u Zagrebu. 

Kao mlada devojka, započela je svoju karijeru kao manekenka, a kasnije se proslavila kao televizijska voditeljka i ličnost. Odrasla je u Zagrebu, diplomirala je dizajn na Fakultetu arhitekture na Sveučilištu u Zagrebu. Nekoliko puta se pojavila u višze zabavnih emisije na HRT-u, što ju je i proslavilo. U Srbiji je karijeru započela kao voditeljka "Velikog brata", a potpisala je i ugovor sa televizijom Pink, gde je vodila nekoliko emisija.

Republika

Foto: instagram.com/

Nikolina Pišek na plaži

Potom je prešla na B92, atim se vratila na Pink, a onda prešla na televiziju Prva. Nikolina je potom karijeru nastavila na televiziji Hepi, zatim prešla na televiziju UNA, a od marta 2023. godine vodi program "Masked singer" na RTL-u. 

1997. godine bila je u vezi sa Markom Cigojem, sa kojim je dobila ćerku Hanu. Od 2007. do 2010. godine bila je u vezi sa roniocem Kristijanom Curavićem, a 2011. godine sa Matijom Ćorkovićem.

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek danas slavi svoj 51. rođendan

2013. udala se za Vidoja Ristovića i preselila u Beograd. 2014. godine rodila je ćerku Unu Sofiju

Pišekova je doslepa u žižu interesovanja javnosti nakon Vidojeve smrti, koja se desila 8. maja 2023. godine. Nikolina od tada "ratuje" sa svojim svekrom Vitorom Ristovićem, koji je poznatiji kao Miša Grof, i to oko imonove. Međutim, on je nedavno odlučio da povuče sve tužbe protiv nje, a kako su domaći mediji preneli, pokušao je i da se pomiri sa njom preko zajedničkih prijatelja, međutim, ona nije mogla da pređe preko njegovih uvreda.

Nikolina važi za jednu od najlepših, najnegovanijih i najzgodnijih voditeljki sa ovih prostora i mnogi se čude kad čuju koliko ona ima godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading