NIKOLINA PIŠEK PROGOVORILA O NASILJU: Šokantna ISPOVEST voditeljke, otkrivena DETALJE o kojima je GODINAMA ćutala!

Autor:

Zabava

06.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek otvorila dušu!

NIKOLINA PIŠEK PROGOVORILA O NASILJU: Šokantna ISPOVEST voditeljke, otkrivena DETALJE o kojima je GODINAMA ćutala!

Foto: ATA Images

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek nedavno je istakla važnost otvaranja dijaloga o nasilju nad ženama, iznoseći svoje lično iskustvo. Pišek je istakla da je prošla kroz period trajnog nasilja, ističući da je proces osvešćivanja trajao godinama. U svojoj objavi na društvenim mrežama, ona je naglasila da je važno da se o ovakvim temama otvoreno razgovara čak i nakon što javna pažnja splasne.

 

Nikolina je istakla da je bilo mnogo toga što je trebalo da osvesti, a da je taj proces trajao godinama. Naglasila je da je nedavno spoznala neke stvari i shvatila da to ne mora nužno biti tako. Takođe je istakla važnost osvešćivanja žena o neprihvatljivom ponašanju i ohrabrivanje muškaraca da spoznaju granice i grade zdravije interakcije.

- Što se rodnog nasilja tiče, tu mogu progovoriti iz prvog lica. Bilo je mnogo toga što mi je trebalo da osvestim. Proces je trajao godinama. Neke stvari sam spoznala tek nedavno i shvatila da to ne mora nužno biti tako. Shvatila sam zašto sam se osećala neobjašnjivo loše u nekim situacijama i znam da je trebalo da reagujem. A nisam. Jer, kome da kažem? I šta? I kako nakon toga? - napisala je u jednom objavi, te dodala još detalja.

Foto: Instagram.com

Nkolina Pišek

 

- Važno je da se o tome priča u javnom prostoru i nakon što utihne ova galama. Da žene shvate šta je neprihvatljivo, i da ih njihov osećaj da se događa nešto loše ne vara. Da momci spoznaju granice i ne dožive ih kao zatvor, nego novi prostor pun zdravije, iskrenije i sretnije interakcije. Da nema straha, stida, spuštenih pogleda, želje za nestajanjem, mržnje - istakla je Nikolina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading