MIŠU GROFA GRIZE SAVEST! Povukao sve TUŽBE protiv Nikoline, pa pokušao da se POMIRI sa njom, ona ne prelazi preko UVREDA!

Autor:

Zabava

05.04.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka ne želi da oprosti bivšem svekru!

MIŠU GROFA GRIZE SAVEST! Povukao sve TUŽBE protiv Nikoline, pa pokušao da se POMIRI sa njom, ona ne prelazi preko UVREDA!

Foto: ATA Images

Miša Grof, VIdoje Ristović, Nikolina Pišek

Popularna voditeljka Nikolina Pišek ne može da pređe bivšem svekru Vitoru Ristoviću, koji je poznatiji kao Miša Grof, preko svih uvreda koje je izneo na njen račun. Kako pišu domaći mediji, one povukao tužbe protiv nje, a zajednički prijatelji su pokušali da ih pomire, ali uzalud. Ona odbija da ima bilo kakvu komunikaciju sa ocem svog pokojnog muža Vidoja Ristovića, tvrdi izvor "Kurira".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolina Pišek i Miša Grof

- Izričita je u odluci da ne želi komunikaciju s Vitorom. Ne želi da bude u ratu s njim, ali ni u miru. Jednostavno ne može da pređe preko nekih javno izgovorenih reči koje su bile uvredljive i klevete. On bi čak i pristao da zakopaju ratne sekire, ali kako stvari stoje, zasad od toga nema ništa. Spustio je loptu, najviše zbog unuke, ali neće da insistira na pomirenju po svaku cenu - tvrdi izvor gorepomenutog medija, dobro upućen u odnose između voditeljke i njenog svekra.

Nakon smrti Vidoja, njegova supruga Nikolina i otac Miša Grof otpočeli su javno rat. Dok je Nikolina optuživala svekra da hoće da joj uzme svu imovinu, on nije štedeo reči za Nikolinu, koja je, kako je tvrdio, njegovog sina iskorišćavala finansijski. Njihov sukob postajao je iz dana u dan sve ozbiljniji, a na kraju su imovinske sukobe odlučili da reše pred sudom. Predmet spora bila je i luksuzna nekretnina koju su Vidoje i Nikolina posedovali u Zagrebu, a za koju je Miša Grof tvrdio da ju je on finansirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lucija

05.04.2024 22:33

Netreba da Vas grize savjest.Izgubili ste sina i to je prirodna reakcija da napadnete i osudite nekoga za smrt sina ,jer u tom momentu niste mogli podneti bol.Gubitak djeteta je strašan.Nebih smijelo se to Vama uzimati za loše.Neću se miješati u odnose Nikoline i Vašeg sina,ali odvojeni brak,valjuškanje i koketiranje polugola pred kamerama,ne kaže baš da ga je cijenila i obožavala.A s njim je imala prelijepu djevojčicu.Još ste im i financijski bili od pomoći.Ona bi se trebala i Vama izviniti .Za moj pojam ,koliko znam o ljudima je veliki materijalista i želi samo iskorištavati ljude oko sebe.Voli se prezentirati i biti u centru pažnje.To nije dobra mama a ni žena.Tako da joj nemojte previše sliniti.Nije vrijedna toga.