HAOS U SPENSU! Prija izvela prvog gosta na binu, ceo Novi Sad odjeknuo: Ovo je najlepši grad! (VIDEO)

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

05.04.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Perišić je prvi gost Aleksandre Prijović u Spensu!

HAOS U SPENSU! Prija izvela prvog gosta na binu, ceo Novi Sad odjeknuo: Ovo je najlepši grad! (VIDEO)

Foto: Republika

Jovan Perišić i Prija

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras peva za publiku u Novom Sadu. Prija je zakazala tri koncerta u hali "Spens", a na samom početku prvog izazvala je oduševljenje publike, pa priznala da prvi put posle Beograda oseća tremu.

Prija je nizala hitove, a onda je izvela prvog specijalnog gosta - popularnog pevača Jovana Perišića.

Republika

Foto: Republika

Prija i Jovan Perišić

- Jovan Perišić. Hvala Vam mnogo što ste došli večeras - rekla je Aleksandra, a publika je Jovana nagradila aplauzom i ovacijama.

- Hvala, Aleksandra. Kad je Novi Sad u pitanju, ovo je najlepši grad, koji ja volim najviše na svetu! Tu je porodica, deca, supruga... Može li jedan veliki aplauz za Aleksandru, molim vas - odgovorio je on, a publika je još jednom vrisnula.

Republika

Foto: Republika

Prija u Novom Sadu

Oni su zapevali Jovanov veliki hit "Samo jednom srce voli".

Inače, Prija i na ovom koncertu ima podršku porodice. Među prvima je u halu "Spens" stigao Aleksandrin otac Nedeljko Prijović. Uslikali smo i Aleksandrinu majku Borku Mihajlović, koja ne propušta koncerte svoje ćerke.

Podsećanja radi, Prijina turneja "Od istoka do zapada" jedna je od najuspešnijih u regionu. lada muzička zvezda je od regionalne turneje "Od istoka do zapada", koja traje već nekoliko meseci, zaradila desetine miliona evra. Međutim, i bez koncerata, novac od albuma "Devet života" bi se slivao u njen džep. Naime, ona je od ovog albuma samo od pregleda zaradila oko 590.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading