PRIJA NAGLO ZAUSTAVILA KONCERT U BANJALUCI: Šokirala se kad je ugledala šta radi devojka u prvom redu, odmah joj se OBRATILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Prijović pogodile suze devojke iz publike!

PRIJA NAGLO ZAUSTAVILA KONCERT U BANJALUCI: Šokirala se kad je ugledala šta radi devojka u prvom redu, odmah joj se OBRATILA! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala treći po redu koncert u hali "Borik" u Banjaluci. Ovaj koncert razlikovao se od drugih jer je ona na scenu izvela i ulične svirače, a u jednom trenutku prekinula je koncert zbog devojke iz publike.

Naime, dok je pevala emotivnu baladu, primetila je da devojka u prvim redovima jeca.

- Molim te, nemoj da plačeš! Šta god da je, proći će - rekla je Prija, koja je takođe zaplakala.

Inače, Prija je na kratko prekinula i svoj prvi koncert u Banjaluci, ali tada jer je jednoj devojci u publici pozliko.

Naime, dok je Prija izvodila svoj veliki hit "Dam, dam, dam", devojci u prvim redovima je pozliko. Zabrinuta Aleksandra je hitno prekinula koncert, kako bi devojci kojoj se slošilo bila ukazana pomoć i dodala joj je flašu vode.

Stanite, stanite. Pa "najbolje" sad da sviramo. Jesi dobro? – upitala je Prija, a zatim je orkestar prekinuo muziku i dala devojci flašu vode, što se vidi na snimku "Banja Luka vijesti".

Pevačica je potom zamolila ekipu iz organizacije da izvedu devojku, nakon čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom Banjalučana, javio je novinar NN, prenosi "srpskainfo.com".

Podsećanja radi, mlada muzička zvezda je od regionalne turneje "Od istoka do zapada", koja traje već nekoliko meseci, zaradila desetine miliona evra. Međutim, i bez koncerata, novac od albuma "Devet života" bi se slivao u njen džep. Naime, ona je od ovog albuma samo od pregleda zaradila oko 590.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading