HITNO PREKINUT PRIJIN KONCERT U BANJALUCI: Devojci pozlilo ispred pevačice, ŠOKIRALA se kad je ugledala scenu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.03.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović prekinula koncert zbog devojke kojoj je pozlilo!

HITNO PREKINUT PRIJIN KONCERT U BANJALUCI: Devojci pozlilo ispred pevačice, ŠOKIRALA se kad je ugledala scenu! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj prvi koncert u Banjaluci u okviru turneje "Od istoka do zapada". Prija je zakazala tri koncerta u dvorani "Borik", a na prvom, koji je bio krcat, došlo je do drame u jednom trenutku. Spektakl je morao da bude prekinut nakratko, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Naime, dok je Prija izvodila svoj veliki hit "Dam, dam, dam", devojci u prvim redovima je pozliko. Zabrinuta Aleksandra je hitno prekinula koncert, kako bi devojci kojoj se slošilo bila ukazana pomoć i dodala joj je flašu vode.

Stanite, stanite. Pa "najbolje" sad da sviramo. Jesi dobro? – upitala je Prija, a zatim je orkestar prekinuo muziku i dala devojci flašu vode, što se vidi na snimku "Banja Luka vijesti".

Pevačica je potom zamolila ekipu iz organizacije da izvedu devojku, nakon čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom Banjalučana, javio je novinar NN, prenosi "srpskainfo.com".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Prijina turneja je jedna od najuspešnijih u regionu

Prija i večeras ima zakazan koncert u Banjaluci, a treći će se održati u nedelju.

Podsećanja radi, mlada muzička zvezda je od regionalne turneje "Od istoka do zapada", koja traje već nekoliko meseci, zaradila desetine miliona evra. Međutim, i bez koncerata, novac od albuma "Devet života" bi se slivao u njen džep. Naime, ona je od ovog albuma samo od pregleda zaradila oko 590.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading