ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU: U jeku HAOSA roditelja pružila podršku pevačici! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje Manuele Bijelić nakon saopštenja da joj se roditelji razvode diglo veliku prašinu!

ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ PREKINULA ĆUTNJU: U jeku HAOSA roditelja pružila podršku pevačici! (FOTO)

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković i Manuela Bijelić

Razvod muzičke zvezde Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića jedna je od glavnih tema domaće javnosti poslednjih nekoliko dana. Sve je krenulo od Draganinog saopštenja da je odlučila da stavi tačku na brak nakon 24 godine, a u međuvremenu su isplivali mnogi detalji o njihovom odnosu.

Mnoge je zanimalo kako njihova deca, Manuela i Marko, reaguju na razvod roditelja i tešku situaciju. I dok je Marko više puta objavljivao svoje dnevne aktivnosti na društvenoj mreži Instagram, Manuela se nije oglašavala.

Sada je i ona prekinula ćutnju, a svojoj majci je pružila podršku. Naime, Manuela je objavila fotografiju sa Draganom i preko nje stavila emotikon belog srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Manuela pružila podršku Dragani

Ponosna Dragana podelila je ovu fotografiju sa svojim pratiocima i tako stavila do znanja svima koliko joj Manuelina podrška znači. Draganine fanove je ova objava oduševila, pa su počeli da je dele na svojim profilima.

Podsetimo, juče je Manuela imala neprijatnu situaciju, kad je jedna osoba pokušala da joj ukrade identitet. Naime, pojavio se njen lažni profil na gorepomenutoj mreži, a Dragana i Marko su stali u Manuelinu odbranu. Dragana je naglasila da se ova prevara smatra krivičnim delom, što je dodatno pojačalo ozbiljnost celog slučaja.

Pevačica je istakla da se već duže vreme jedna devojka predstavlja kao njena ćerka Manuela i dopisuje se sa ljudima putem lažnih profila na Instagramu i Fejsbuku. Ovaj slučaj pokazuje koliko je važno voditi računa o internet identitetu i bezbednosti na društvenim mrežama, posebno kada su u pitanju javne ličnosti i njihove porodice.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana je juče obavestila javnost da se neko predstavlja kao njena ćerka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading