OVO JE SVIMA PROMAKLO: Pojavio se snimak Dragane Mirković koji sve DOKAZUJE, u sve umešana Tonijeva i njena DECA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak sa koncerta Dragane Mirković u Areni ponovo dospeo u prvi plan!

OVO JE SVIMA PROMAKLO: Pojavio se snimak Dragane Mirković koji sve DOKAZUJE, u sve umešana Tonijeva i njena DECA! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Folk zvezda Dragana Mirković je 16. i 17. februara ove godine održala koncerte u Štark Areni, u okviru svoje turneje "Do poslednjeg daha". Pevačica je pevala najveće hitove i slavila četiri decenije svoje uspešne karijere. 

Posebno emotivni trenutak za Draganu i publiku bio je kad je pevačica pustila porodični snimak, na kom su se videli sin Marko i ćerka Manuela. Kako tada nije bilo priče o razvodu, nikome nije zapalo na oko što se na snimku ne nalazi i Toni Bijelić, njen suprug.

Republika

Foto: Damir Dervišagić

Dragana je na koncertu poseban deo posvetila Manueli i Marku

Dragana se tada na ivici suza obratila publici.

- Moja deca nisu nikada nisu želela da budu medijski eksponirana. Hvala im što su večeras pristali da se snime da budu deo mog jubileja - rekla je tada Dragana.

Snimak sa ovog koncerta ponovo se našao u žiži interesovanja javnosti, kako je Dragana donela odluku da se razvede. Jedna korisnica društvene mreže TikTok ga je podelila na ovoj mreži, te dodala sledeće:

- Baš sam se pitala kad je bio koncert zašto uz ovu pesmu nema muža, sad znam zašto - napisala je ova korisnica.

Podsetimo, Dragana je pre nekoliko dana izdala zvanično saopštenje i obavestila javnost da se razvodi posle 24 godine.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - saopštila je Dragana Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Au

02.04.2024 17:51

Dragana, zelim ti svu srecu, a ovaj punoglavacbivsi bivsi tvoj muz, nije dostojan tebi.