Za njih razvod nije rešenje Ovo su najjači brakovi na estradi

Autor:

Zabava

31.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su mnoge javne ličnosti poznate po skandaloznim razvodima, ima i onih koje su više puta pokazale da imaju skladne brakove i uživaju u ljubavi

Za njih razvod nije rešenje Ovo su najjači brakovi na estradi

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, Shutterstock, Instagram

Brakovi na javnoj sceni ne opstaju baš dugo, ali neki su uspeli i traju po nekoliko decenija i upravo su primeri pravih ljubavi.
I dok su mnoge javne ličnosti poznate po skandaloznim razvodima, ima i onih koje su više puta pokazale da imaju skladne brakove i uživaju u ljubavi.

Foto: Instagram.com


Gordana i Miroslav Ilić 51 godinu braka
Rekorder, kad je reč o braku, definitivno je Miroslav Ilić, koji sa svojom lepšom polovinom Gordanom uživa već 51 godinu, a njihovu ljubav upotpunili su sin Marko i ćerka Marija.
- Razvod nikada nije bio na dnevnom redu. Ja sam Gordani, kad smo se vratili iz Skoplja, a to je bila 1971, rekao: Gordana, ja se samo jednom ženim, nema tajni u kući i nema tajnih fondova u kući - rekao je Miroslav.
Pevač je svestan da je Gordana podnela mnogo toga da bi njihov brak opstao, te da je pravila brojne kompromise.

 

Foto: ATAImages

 


Zorica i Kemiš 39 godina braka
Zorica Brunclik i Miroljub Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova. Iako je bila dve godine starija od njega, Kemiš se zaljubio u nju nakon što se razveo od Vesne Zmijanac.
- Vesnu Zmijanac volim najviše na svetu, samim tim što se razvela od tako divnog čoveka, a meni omogućila da upoznam veličinu prave ljubavi - izjavila je Zorica jednom prilikom za medije.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 


Aca i Biljana Jevtić 37 godina
Trideset i sedam godina divne ljubavi slave i Bilja Jevtić i njen suprug Aca Ilić, a o njihovoj svadbi se i danas priča. Budući da ih mladi često pitaju za savet za uspešan brak, Bilja je nedavno priznala da, osim ljubavi potrebni su podrška i oslonac.
- Najteža godina braka je po nekim analizama sedma godina braka. Mi to nismo primetili, bukvalno nismo ni primetili da smo već 10 godina bili zajedno i evo već decenijama je tako - rekla je Bilja u jednoj emisiji.

Foto: ATA Images


Lepa Brena i Boba 32 godine braka
Lepa Brena i Slobodan Živojinović upoznali su se u novogodišnjoj noći 1988, a venčali se nakon četiri godine zabavljanja na svadbi decenije u hotelu "Interkontinental" u Beogradu 1991. Njih dvoje imaju sinove Viktora i Stefana, dok Boba ima i sina Filipa iz prvog braka.
- Prve godine su bile paklene. Stalno smo se ljutili jedno na drugo. U braku mora da postoji dogovor, a na Balkanu muškarci su navikli da budu apsolutni lideri u svemu, ali žena je ta koja brine o svima i svemu - rekla je Brena na temu braka.


Kod njih je pukla tikva dok si rekao keks
Rukometaš Ognjen Kajganić i voditeljka Aleksandra Jeftanović tokom dve godine braka toliko su retko bili u javnosti da njihove zajedničke slike skoro i da nema.

 

Foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

 

Pevač Danijel Alibabić i Jovana Nikolić bili su braku nešto više od tri meseca, a završili su tako što je ona u saopštenju medijima rekla da je Danijel homoseksualac, dok je on za nju rekao da je divljakuša bez manira. Pevačica Indira Indi Aradinović, takođe,  izdržala je tri meseca u braku s izabranikom, s kojim je živela u Danskoj.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading