Lepa Brena ima PLAN da UNIŠTI Miroslava Ilića! Nagovorila Mirjanu da kupi plac u Mrčajevcima, MALTRETIRA GA!

Autor:

Zabava

29.03.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brena hoće da uništi Miroslava nagovorila Mirjanu da kupi plac u Mrčajevcima!

Lepa Brena ima PLAN da UNIŠTI Miroslava Ilića! Nagovorila Mirjanu da kupi plac u Mrčajevcima, MALTRETIRA GA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ST/N. PANČIĆ

Pevačica Lepa Brena i nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića Mirjana Antonović udružile su snage protiv pevača, pa su skovale plan kako da ga provociraju, pored toga što se godinama prepucavaju na sudu! Naime, Mirjana se pre nekoliko dana pojavila na sudu povodom Miroslavove tužbe za povredu tajne postupka, a kako Republika saznaje, ona je u dogovoru s  Brenom, sa kojom je inače dobra drugarica, skovala plan kako da mu  zajedno stanu na žulj. Brena je predložila da Mirjana kupi plac u Mrčajevcima i pokrene biznis, sve u službu toga da pevač stalno misli na nju i Devina Antonovića kog ne želi da prizna kao biološkog sina, pa će tako da čačne kolegu sa kojim dugo nije u dobrim odnosima. 

Republika

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić na udaru Lepe Brene i Mirjane Antonović

- Brena i Mirjana se mnogo dugo poznaju i ona je bila jedna od prvih koja ju je podržala kad je počela da se bori za dokazivanje očinstva. Na kraju je na nagovor Mirjane pristala da svedoči protiv kolege, a najviše je iznerviralo to kada je Ilić tužio Mirjanu za to što je iznosila detalje sa suđenja kad je u pitanju borba za dokazivanje očinstva. Mirjana se sastala s Brenom odmah posle njenog pojavljivanja na sudu prošle nedelje, pa su otišle u restoran. Tako je Brena dala ideju vezanu za kupovinu placa. Tako planira da maltretira kolegu sa kojim godinama ne priča - priča nam sagovornik blizak Antonovićevoj.

Kako smo saznali, Brena je ispričala da je videla nekoliko oglasa za plac, pa je rekla Mirjani šta je najbolja opcija.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Brena: Sa Ilićem pričam samo preko suda

Nakon suđenja koje je održano prošle godine Lepa Brena je okupljenim novinarima rekla da se Iliću u sudnici ne obraća lično, te i da komuniciraju samo preko suda.

- Ne plašim se Miroslava, mogu svakome da se obratim, ali on i ja isključivo komuniciramo preko suda. Ne mogu da otkrivam detalje svedočenja jer je zatvoreno za javnost, ali uvek iskreno govorim osvemu. Moj obraz je čist i ništa ne radim napamet. Nadam se da će istina da ispliva na videlo - rekla je pevačica tada.

- Brena je na ručku huškala Mirjanu da provocira Miroslava. Rekla joj je da može da ga izludi i da ga uništi tako što će da kupi plac u Mrčajevcima gde on živi. Pokazala joj je plac koji je koštao 45.000 evra, ali da je vlasnik spreman još da spušta cenu ako su ozbiljni kupci. Stupile su u kontakt sa prodavcem i rekle da su zainteresovane, ali da bi da odu da vide plac za nekoliko dana, kako vi videle za šta je najbolje da se prostor iskoristi - priča izvor i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Miroslav: Mirjana me godinama proganja

Na jednog od suđenja Ilić je navodno sudijama rekao da ga Mirjana godinama proganja, te i da će se svim silama braniti da dokaže da je nevin. 

- Ta žena mene proganja decenijama, ne znam šta više sa njom da radim. Opsednuta je mnome. Ništa nisam učinio da bi mi se ovo priredilo. Gledam svoja posla i život, nemam potrebu da bilo kome nešto dokazujem. Ovo sve predugo traje i nadam se da će istina brzo da ugleda svetlost dana - pricao je Miroslav.

- U pitanju je poljoprivredno zemljište koje ima 70 ari. Cena po aru je prvobitno bila oko 650 evra, ali bi gazde spustile cenu. 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Mirjanom kako bismo je pitali za komentar, ali je ona bila nedostupna na broj poznat redakciji. 

Podsetimo, Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Devin zaista njegov sin, te se već godinama sude. 

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vlada

29.03.2022 05:48

Poljoprivredno zemljište je teško prodati preko 100 evra po aru.

kruna

29.03.2022 15:39

Brena je najzlobnija osoba na estradi. Svoju zlobu ume fantasticno da sakrije, pa mnogi misle da je dobra, osetljiva, iskrena....

Maja

29.03.2022 23:29

@kruna - Brena je laf! I treba da mu sedi nad glavom ceo zivot! Priznaj dete i budi covek i otac! Nemoj da se krijes iza textova u novinama!