Darko Lazić OSUĐEN na TRI MESECA ROBIJE! Folkeru sve došlo na naplatu!

Autor:

Zabava

28.03.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić osuđen je na tri meseca zatvora, tačnije godinu dana uslovno.

Darko Lazić OSUĐEN na TRI MESECA ROBIJE! Folkeru sve došlo na naplatu!

Foto: ST/D. KADIĆ

ST/D. KADIĆ

Darko Lazić osuđen je na tri meseca zatvora, odnosno, godinu dana uslovno zbog neplaćanja elimentacije.

Republika

Foto: Prinstkrin/Youtube/Republika

Darko Lazić osuđen na tri meseca

Naime, Darko je u obavezi da u narednih godinu dana mora da poštuje naredbu suda i da do svakog petog u mesecu bivšoj ženi Ani Sević redovno plaća alimentaciju za ćerku Lorenu.

- To je sve istina i ukoliko Darko ne bude radio kako mu je naloženo od strane suda, odmah ide u zatvor. Mislim da će sada sve ispoštovati jer mu je bolje da plaća na vreme, nego da ode iza rešetaka. Ne znam ni zašto je ovo sebi dozvolio - kaže za Skandal izvor blizak pevaču.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Barbara: Darko je bio sa udatim pevačicama, postoji spisak

Barbara Bobak, devojka Darka Lazić šokirala je sve kada je priznala da zna sa kim sve pevačicama je bio njen dečko:

-  Znam sve sa kim je on bio. Ma da, ali neću o imenima, jer neću da ga brukam. Nije nijedna za pohvalu, a ima ih koliko hoćeš. On je čovek šmeker, a i njemu je bruka, jer da nije tako, sigurno bi se već znalo koje su sve koleginice bile sa njim.  Darko je šarmer ozbiljan, a ako ćemo realno, neke sa tog spiska su i vrlo lake, kad tako moram da kažem. Ono, kad zasvrbi tu je pomoc prijatelja, što se kaže. Kad sam čula imena samo sam rekla - bljak. Ma, sve to da je vredelo, trajalo bi. Ima tu svega, ne bi verovao, i slobodnih i zauzetih, ali stvarno ne mogu da otkrijem imena. Ne ide. I zauzete i slobodne. 

Ana je potvrdila ova saznanja za Skandal i rekla da ne želi mnogo da komentariše na ovu temu, te da je za nju ona završena priča.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock

Ana Sević tužila Darka Lazića za neisplaćene alimentacije

Inače, Ana je svojevremeno tužila Darka i uz parničnu tužbu za nadoknadu svih neplaćenih alimentacija, podnela je krivičnu prijavu. Kako se Lazić nije odazivao sudskim pozivima, on je pre mesec dana maricom priveden u sud na saslušanje. Nakon što ga je sudija, posle nekoliko ignorisanja i izbegavanja da se odazove na ročište, konačno saslušala, on je u Palati pravde osuđen na godinu dana uslovne kazne, odnosno tri meseca zatvora. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading