Ana Radulović otkrila sve o PREVARI supruga sa pevačicom: Mirče UHVAĆEN sa atraktivnom koleginicom u zanosu, voditeljka progovorila o svemu! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

28.03.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović se oglasila za portal Republika.rs i otkrila sve o prevari njenog supruga!

Ana Radulović otkrila sve o PREVARI supruga sa pevačicom: Mirče UHVAĆEN sa atraktivnom koleginicom u zanosu, voditeljka progovorila o svemu! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Mirče Radulović i Ana Radulović

Voditeljka Ana Radulović obavestila je svoje pratioce na Instagram profilu da je njen suprug Mirče Radulović objavio novu pesmu pod imenom ,,Bez tebe više nikada", a njemu je u numeri društvo pravila pevačica Tamara Tara. Pesma je naišla na veliki odziv kod publike za kratko vreme, a mnogi su primetili da su Mirče i Tamara izuzetno prisni u ljubavnoj pesmi, te su pomislili da su se među njima rodile varnice na snimanju spota. 

 

 

Portal Republika.rs kontaktirao je Radulovićku, kako bi proverili ove gradske priče, te smo je upitali da nam prokomentariše da li je bila upoznata sa celom pričom. 

 

 

- Ju, što ste me sad iznenadili sa pitanjem, pa ne znam šta da vam kažem. Nisam to primetila, ali sam bila upoznata sa svim, bila sam i na snimanju spota, znala sam ceo scenario. Tamara je super devojka, a verujem svom suprugu, tako da nema tu mesta tim pričama, mislim da samo ljudima smetam što sam u srećnom braku, nema skandala i problema, pa su se uhvatili ovoga. Ili im prosto smeta uspeh mog supruga - izjavila je Ana za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading