EVO GDE ĆE NAJVEĆE ZVEZDE PEVATI ZA NOVU GODINU: Đani, Jana, Prija i Ceca uzimaju 350.000 evra, a evo ko se još OPARIO!

Autor: M. K. V.

Zabava

08.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandri Prijović je posle uspešne regionalne turneje porasla cena, pa joj je novogodišnji honorar 100.000, kao i Svetlani Ražnatović, dobro će proći i JK, Brena, Miroslav Ilić, te Aco Pejović.

EVO GDE ĆE NAJVEĆE ZVEZDE PEVATI ZA NOVU GODINU: Đani, Jana, Prija i Ceca uzimaju 350.000 evra, a evo ko se još OPARIO!

Foto: shutterstock, ST/Vladimir Lukić, ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić

Najveće estradne zvezde za novogodišnje praznike zgrnuće pravo bogatstvo, a zarad vrtoglavih honorara nije im teško da u samo nekoliko prazničnih dana pevaju na više različitih lokacija, pa i da, na tako dobro plaćene tezge, putuju s kraja na kraj regiona.

Naime, za doček nove 2024. najviše će se opariti jedan od najtraženijih folkera Radiša Trajković Đani, koji će u najluđoj noći nastupati zajedno sa Janom Todorović, ali i Aleksandra Prijović, kojoj je zbog velikog regionalnog uspeha skočila cena, pa je s novogodišnjim honorarom stigla i Svetlanu Cecu Ražnatović.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša u rodnom gradu za reprizu, a za doček u Budvi

Oni će zajedno biti plaćeni oko 350.000 evra, dok će na sve estradne zvezde koje će raditi proslave otići čak milioni evra.

- Đani i Jana će u Beogradu uzeti najveću sumu od oko 150.000 evra, dok će Prija sama pevati za 100.000, koliko je i Ceca ugovorila za doček na Zlatiboru. Pored njih, na celom prostoru bivše Jugoslavije slične honorare uzeli su i Zdravko Čolić, koji u najluđoj noći zabavlja publiku u Dubrovniku, Lepa Brena, koja nastupa u Baru, te Jelena Karleuša u Budvi, gde će Željko Joksimović i Marija Šerifović biti za reprizu - priča dobro upućeni izvor za Republiku.

Foto: printscreen/instagram.com/mintzagreb

Miroslav Ilić je za doček u Beogradu, a za reprizu u Crnoj Gori

Praznična čarolija počinje još 30. decembra, za koji je Prijovićka, kako su već pisali crnogorski mediji, uzela 80.000 evra za prednovogodišnji nastup u Budvi, što je tamo, navodno, i najveći honorar ove godine. Posle zagrevanja u Crnoj Gori, i za doček i za reprizu je u Beogradu. Lepa Brena će iz Bara već 1. januara zapaliti za Banjaluku, gde je ugovorila da peva noć posle Nove godine. Miroslav Ilić, koji će zabavljati Beograđane, za reprizu će takođe pevati na Crnogorskom primorju, gde je sve tri praznične noći obezbeđen bogat program. U Herceg Novom je i Goran Bregović s Alenom Islamovićem i Mladenom Vojičićem Tifom, koji će na na dočeku nove 2024. proslaviti i zlatni jubilej, 50 godina Bijelog dugmeta. U Tivtu 31. nastupa Haris Džinović, dok će za reprizu publiku zabavljati Aco Pejović, koji će se spustiti do mora pravo iz Banjaluke, gde peva za doček. Za reprizu u Kotoru nastupiće i Merlin, koji je poput Prije, imao niz koncerata po regionu.

I oni će pevati Beograđanima

Foto: ST/Vladimir Lukić, Marija Mladjen/ATAImages, ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović, Nataša Bekvalac, Dara Bubamara i Aca Lukas drže jake cifre

U srpskoj prestonici provod je zagarantovan i uz Slobu Radanovića, koji će u novogodišnjoj noći nastupiti s koleginicom Barbarom Bobak. Nataša Bekvalac, Dara Bubamara, Aca Lukas, Darko Lazić, Dejan Matić i Elma Sinanović, Seka Aleksić, te Nina Badrić, takođe će za doček zabavljati Beograđane, dok su za reprizu, pored Prije, rezervisane Tea Tairović i Karleuša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading