OVO SU NAJBOLJE 40+ RIBE NA ESTRADI: Pored Jece i Cece i one su prave cice-ubice (FOTO)

Autor: M. K. V.

Zabava

12.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša, Bekvalčeva, Anabela, Melina, Ceca, Jovana i Rozga stare kao vino, pa su s godinama sve lepše, zgodnije i atraktivnije.

OVO SU NAJBOLJE 40+ RIBE NA ESTRADI: Pored Jece i Cece i one su prave cice-ubice (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-Stock

Iako svuda u svetu vladaju predrasude i diskriminacija na osnovu godina starosti, pogotovo prema ženama na javnoj sceni, naše poznate dame su dokaz da to u Srbiji ne važi. Naime, pevačice Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Anabela Atijas, Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Rozga, kao i popularna voditeljka Jovana Joksimović, te supruga Harisa Džinovića modna dizajnerka Melina Džinović, koje hrabro gaze petu deceniju, pravi su primer da su na našoj estradi četrdesete nove dvadesete.

JK može da izađe na crtu i klinkama

Pevačica Jelena Karleuša (45) uvek je bila neko ko postavlja modne trendove, koji se prate i to ne samo na domaćoj sceni već i u svetu. Naime, mnogi smatraju da bi ona mogla poneti titulu najbolje obučene žene jer je njen stil nepresušan izvor inspiracije i nekim stranim zvezdama, a na komadima koje ima u garderoberu opravdano joj zavide. Mediji su pisali kako su posle nje iste komade nosile i Kim Kardašijan, Lejdi Gaga, Arijana Grande, Kajli Džener, kao i Sofija Vergara.

Međutim, nije samo stil ono čime JK privlači pažnju pratilaca, koji je obasipaju lajkovima i pozitivnim komentarima, već i besprekoran izgled, koji neguje i u petoj deceniji. Ona je svoju liniju dovela do savršenstva, tako da joj sve smeliji kostimi, koje forsira na nastupima, stoje kao saliveni. Provokativnim slikama i snimcima, koje pravi za Instragram u isto vreme šokira i postavlja standarde kako u Srbiji, ali i svuda u svetu, jedna estradna zvezda treba da izgleda u 21. veku.

Nata ko granata

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nataša Bekvalac tvrdi da je kod kuće mama i domaćica, dok je na sceni živa vatra

Otkako tvrdi da u njenom životu već godinama ne postoji muškarac, pa čak da nema ni udvarača, Nataša Bekvalac (43) izgleda kao grom. Ona se nedavno pojavila na jednoj proslavi na kojoj je plenila pažnju, a atraktivnom pojavom zasenila je sve kada je izašla na binu i zapevala. Iako više nije klinka, telo joj je i dalje zategnuto i vitko, kao da tek gazi dvadesete, a ne četrdesete. Uprkos tome što stalno forsira priču da u slobodno vreme vodi prilično dosadan život i da je uglavnom samo domaćica i mama dvema devojčicama Hani i Katji, nema tog ko joj ne bi pozavideo, kako na izgledu tako i na šarmu i humoru. Sve u svemu, novosadska Barbika definitivno stari kao vino, pa ne mora da se plaši za svoje mesto na estradi jer je kao zrela žena još atraktivnija nego na početku karijere, kad je bila jedna od najlepših i najpoželjnijih pevačica.

 

Anabela kao da je ćerkina bliznakinja

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani i Anabela Atijas kao da su sestre, a ne ćerka i majka

Zvezda devedesetih Anabela Atijas (48), koja je svojevremeno vreme palila i žarila estradnom scenom, danas je ponosna majka tri ćerke - Lune, Nine i Blankice, ali i dvostruka baka Luninim ćerkama Miji i Lani. Međutim, vreme za nju kao da je stalo, pa kad se nađe rame uz rame s najstarijom naslednicom, česti su komentari da su kao sestre bliznakinje, a ne majka i ćerka.

Anabela u poslednje vreme i na nastupima oživljava atmosferu kakvu je njena publika volela pre 20 i kusur godina, a sudeći i po njenom izgledu, sve deluje kao zaleđeno u vremu.

Ni Ceca se zbog godina ne štreca

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović na pragu šeste decenije

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (50), koja je takođe baka dvojici unuka Željku i Krstanu, odlično se nosi s godinama i uspešno odoleva vremenu. Iako je na samom pragu šeste decenije jer je ove godine napunila okruglo 50 godina, ona je zaista dokaz da su godine samo broj. Koliko god je izgled presudan kada se neko bavi javnim poslom, Ceca je uvek isticala da je važno da se održi i vedar duh. To sada najbrže postiže kada je u društvu Veljkovih sinova, koji su joj najbolji izvor pozitivne energije, a kada je neko drugi nazove bakom, ona ga oštro ispravi da je baba samo svojim unucima. Pevačica ih, pritom, ne demantuje samo rečima već i mladolikim izgledom, koji je primetan iako se drži starog proverenog klasičnog stila, od kog ne odstupa niti se trudi da se poistoveti s novim mladalačkim trendovima.

Svi se dive Harisovoj ženi,
koja seksepilom pleni

Supruga folk pevača Harisa Džinovića i modna dizajnerka Melina Džinović (42), koja je oduvek važila za ženu od stila, danas je zaslužna i što su mnoge poznate dame s domaće scene dobro stilizovane. A najbolja reklama je upravo sama sebi kada se pojavi na nekom javnom događaju, na kom je svi prisutni isprate pogledom.
Tako je nedavno zablistala na jednom partiju na kom se pojavila u pripijenoj kožnoj haljini, koja je odlično ocrtavala njeno zgodno telo, za koje niko ne bi rekao da pripada ženi od četrdesetak godina. Atraktivna supruga poznatog pevača s kojim ima dvoje odrasle dece danas još više zrači seksepilom, kojim inspiriše gde god da se nađe.

Mladolika i lepa na mamu i tatu!

Hrvatska pevačica koja je čest gost i na našoj javnoj sceni Jelena Rozga (46) jedna je od najprivlačnijih u regionu. S energijom večite devojčice, ona na isti način vlada pozornicom, kao i privatnom sferom, koja je u njenom slučaju takođe uvek pod lupom. Dugi niz godina mnogi su zapanjeni njenom vitkom figurom, ali i nežnim licem plavušice koja ne stari. Mada, Jelena je uvek najviše pažnje polagala na glas, po kom je ipak prepoznatljiva, a za dobar stas je isticala da je zahvalna uglavnom majci prirodi, kao i roditeljima, s kojima se jednom prilikom pojavila u javnosti, pa svima pokazala od koga je zapravo nasledila mladolikost i lepotu.

 

Jovani godine ništa ne mogu

Foto: Vladimir Lukić

Jovana Joksimović nedavno je zablistala na jednom javnom događaju

 

Lepa supruga popularnog pevača Željka Joksimovića i jedna od naših najatraktivnijih voditeljki Jovana Joksimović (42), neverovatno, ali takođe gazi petu deceniju. Njenom šarmu i osmehu retko ko može odoleti, a godine joj očito ništa ne mogu.
Ona je još jedan primer da poznate žene u Srbiji i te kako vode računa o sebi i svom imidžu, pa ne podležu pritiscima koje nameće teror godina. Jovana sasvim lepo stari, a deluje prirodno i sveže kao da je bar dve decenije mlađa.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan građanin

13.11.2023 20:17

Pa vi nemate nikakav ukus. Među lepotice trpate opajdaru i oralnu veličinu.