"IMALA SAM MOMKE KAO ŠTO JE KAPISODA" Šok priznanje Slađe Delibašić o BIVŠEM, uporedila se sa pokojnom Ksenijom!

Autor:

Zabava

01.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je progovorila o problematičnim vezama i susretom s psihopatom, te otkrila kako su ona i pokojna Pajčinova bile slične. Kako kaže, obe su imale pogrešne muškarce, samo što se njoj, na sreću, nije desilo ono što se desilo tragično stradaloj koleginici.

Pevačica Slađa Delibašić zagazila je u šestu deceniju, a izgleda kao bomba, te joj mnogi mogu pozavideti na izgledu. Kako i sama kaže, svesna je svog izgleda, na kom naporno radi i nikada se ne opušta. Koliko je samouverena, govori i činjenica da je izjavila da su posle nje sve koleginice samo ribe u pokušaju.

Republika

Foto: E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin je bila fatalna za mnoge muškarce, a i žene su je obožavale


Naime, Slađa je za Republiku izjavila da posle njenog povlačenja nema slične energije na estradi. Kaže da su Ksenija Pajčin i ona jedine bile prave ribe, za kojimA su svi ludeli, ali da su birale i pogrešne muškarce.
- Imate toliko kopija u pokušaju. Ksenija Pajčin i ja smo bile ribe broj jedan. Sve ove sada su ribe u pokušaju. Kopije mene i Ksenije u pokušaju. To što smo ona i ja bile neće biti niko. Mi smo bile iste. Imale smo pogrešne muškarce - rekla je Slađa za naš portal i otkrila da je i ona bila u vezi s psihopatom, ali da se, na svu sreću, izvukla, te da nije prošla kao nesrećna Ksenija, koju je Filip Kapisoda nemilosrdno ubio, pa zatim izvršio samoubistvo:
- Na sreću, meni se nije desilo ono što se desilo Kseniji. Nedajbože nikome da doživi ono što je Pajčinova doživela. To je tragedija koja će se pamtiti dok je veka. Imala sam i ja takve muškarce kao što je Kapisoda, ali sam imala sreće da mi se ništa nije desilo, a moglo je. Svi mi kažu da se ne menjam. Nemam pojma šta je. Možda moja duša i kako zapravo živiš.

Foto: Youtube.com printscreen

Filip Kapisoda je 16. marta 2010. ubio Kseniju Pajčin, pa sebe


Pevačica kaže da se sprema da napravi haos na estradi, te je sebe uporedila s Dženifer Lopez:
- Mislila sam da ću sada u novembru, do 55. godine, nešto da snimim, ali ipak ništa. Pravim jednu dobru žurku pošto punim 55. Ali, veruj mi, kada izađem na scenu, ja sam broj jedan. Ja sam kao Dženifer Lopez, ona je moje godište. Dođem, udarim moj pečat, kažem ovim kopijama da je došla mačka. Bez jedne intervencije na licu, telu. A i dalje bomba. Obećavam da ću da pokidam sve i da ću dati domaći zadatak svima.

Foto: Instagram.com

Dženifer Lopez i Slađa Delibašić su istih godina


Nakon toga Slađa nam je otkrila zbog čega joj je propao i drugi brak sa zgodnim frajerom.
- Pa nisam više želela da rađam decu, nisam želela porodicu. Nismo se našli. Moja ishitrenost i brzopletost je sve upropastila. Imam dvoje dece, imam unuku. Razišli smo se. Već dve i po godine nemam nikoga. Sama sam skroz. Jedan me je ranio, onaj koji nije vredeo. Družim se, imam dosta prijatelja, ali me gotive i gledaju kao brata. Ne fali mi emocija. Jedan doktor mi je rekao da sam potisnula sve u sebi i ne dam da mi iko priđe. Možda bih i volela da upoznam nekoga, ali ne želim više da pogrešim bilo gde - zaključila je Slađa.

 

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađa Delibašić je ponosna na svoj izgled u pedesetim godinama

 


Milici Pavlović sam bila idol

Foto: instagram.com/senoritamilica

Milica Pavlović obožavala Slađu pre nego što je i sama postala pozanta

 


Slađa nam je priznala da joj je jednom prilikom Milica Pavlović rekla da joj je ona bila idol.
- Milica Pavlović me je oduševila. Jednom mi je prišla na jednoj emisiji i rekla da sam joj bila idol. I onda razmislim, ej, pa čekaj, čega treba da se stidiš ako si imao idola. Svi glume zvezdetine. Kad te vide, jedva kažu zdravo. Ne znam, to su sve foliranti. Ne družim se ni sa kim. Družim se s Doktorom Igijem, Sani i Natalija su mi kao porodica.




Nije mi žao što Anabela i ja nismo dobre!

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Anabela Atijas i Slađa Đogani bile su jetrve

 

Slađa priznaje da s bivšom jetrvom Anabelom Atijas nema kontakt i da joj zbog toga nije žao.

- Ne čujem se s Anabelom. Smatram da sam dosta starija od nje i da ona treba meni da se javi, a ne da ja jurim nju. Izgubili smo to nešto porodično i nije mi nimalo žao. Mi se sretnemo, javimo, ali nismo više bliske kao pre.
 


Karleuša je izabrala Ksendžu umesto mene

Foto: Instagram printscreen

JK je svojevremeno između Slađe i Ksenije izabrala Pajčinovu za koreografiju


Slađa nam je otkrila kako ju je svojevremeno Jelena Karleuša zvala da joj radi koreografije, ali da se u zadnjem momentu odlučila za pokojnu Kseniju Pajčin.
- Jelena je fantastična, smršala je prilično i izgleda nikad bolje. Na sceni je bomba. Jelena je kod mene bila davnih godina da radimo neke koreografije. Bila je klinka, želela je da radi sa mnom, pa s Ksenijom Pajčin koreografije. Bila je neodlučna. Na kraju je otišla kod Ksendže. Nije napravila grešku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading