OTKRIVENI DETALJI SARADNJE MILICE I KARLEUŠE: Pavlovićeva sve priznala, ona je tajni gost na njenom koncertu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.09.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica najavila brojna iznenađenja!

Pevačica Milica Pavlović večeras se pojavila na jednom događaju u centru Beograda, gde je za medije govorila o svom odnosu sa koleginicom Jelenom Karleušom, saradnji koje su imale, kao i o iznenađenjima koje zajedno pripremaju na svojim koncertima koji se bliže. 

Republika

Foto: Printscreen/youtube.com/AmiG Show

Milica Pavlović i Jelena Karleuša

- Ovo je lagana uvertira za sve što se očekuje 23. decembra. Jelena Karleuša me je pogurala da uđem u salu i da se bavim koreografijama i naš duet "Mašala". Mnogo se radujem koncertu u ponedeljak, kao prijatelj i kao kolega, drago mi je zbog Jelene. Iskrena da budem, imala sam veliku želju da na svojim koncertima krenem da pevam "Mašala", ali nikako da se desi pravi momenat i odlažem. Neka premijerno bude na njenom koncertu. Publika će dobiti dve žene kojima je stalo do ovog posla, to je učinilo da naš duet bude prvi po slušanosti sa oba albuma. Jelena je napisala pesmu, obe smo dale magiju, želimo da imamo dobru poruku za sve žene. Zaista smatram da sam za tu pesmu najbolji odabir ja i da smo nas dve odgovorile tom izazovu - govorila je Milica, pa se dotakla svog koncerta u Areni i otkrila da sprema veliki plasni program, zbog kojeg organizuje audiciju za igrače:

- Imaćemo audiciju u Zagrebu, pozivano sve igrače. Helen, moja koreografkinja, je rekla da ću sve koreografije morati da učim za sve svoje pesme, da neću moći da se provučem s tim da ću neke stare koreografije izvesti na koncertu 23. decembra. Nema ništa što je već viđeno

Pevačica je takođe otkrila da li su joj tokom odmora na moru prilazili muškarci i priznala da mnogo više udvarača ima u porukama, nego uživo. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Pavlović

- Zaista mi niko nije prišao, ni meni, ni drugarici. Prirodno je, nismo očekivale, ali more, Portugal... Došla sam do zaključka da ne emitujem tu energiju, morate da me kritikujete. Dobijem zaista lepe poruke, ali generalno su hrabri na društvenim mrežama - zaključila je Milica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading