ŠOK POTEZ JELENE KARLEUŠE: Objavila nikad viđene slike sa Duškom nakon JAVNE DRAME!

Autor:

Zabava

07.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle rata bivših partnera usledio neočekivan potez pevačice.

ŠOK POTEZ JELENE KARLEUŠE: Objavila nikad viđene slike sa Duškom nakon JAVNE DRAME!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Pre samo dva dana u javnosti je odjeknuo intervju pevačice Jelene Karleuše, u kojoj je Duška Tošića nazvala svojom žiotvnom greškom. Nakon toga usledile su međusobne prozivke na profilima na društvenoj mreži Instagram. 

Međutim, njih dvoje danas imaju važan povod za slavlje, a radi se o rođendanima njihovih ćerki, Atine i Nike Tošić. Prvi se na društvenim mrežama oglasio Duško, koji je podelio sliku sa svoje dve mezimice.

Međutim, Jelena je odlučila da loše odnose sa Duškom stavi u drugi plan, pa je na svom Instagram storiju podelila mnogo zajedničkih slika sa Tošićem, Atinom i Nikom. 

Pevačica se prisetila najdražiš uspomene koje je proživela sa bivšim parterom i dve naslednice. Tu su bile slike sa zajedničkih potovanja, proslava i lepih događaja na koje su porodično išli. 

Na slici koju je Duško podelio Anita i Nika zagrljaje poziraju, a on je stavio kratku poruku "Srećan rođendan", uz koje je dodao i njihove datume rođenja. 

Republika

Foto: Instagram.com

Duško Tošić čestitka ćerkama

Podsećamo, poslednjih dana javnost bruji o Jeleninoj izjavi, kad je na pitanje da li su joj kreativni momenti pomogli da prevaziđe teške trenutke, svog bivšeg partera Duška nazvala životnom greškom. 

Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma „Minut“ na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom - rekla je Karleuša za "Story".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading