"DAVANJE KRVI JE DAR ŽIVOTA": Ambasada SAD i Crveni krst pozvali sve humane ljude da se u petak pridruže njihovoj akciji

Autor:

Vesti

07.09.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Za Amerikance koji žive u Srbiji ovo je prilika da učine dobro delo za zajednicu u kojoj žive", rekao je Metju Andervud iz američke ambasade.

"DAVANJE KRVI JE DAR ŽIVOTA": Ambasada SAD i Crveni krst pozvali sve humane ljude da se u petak pridruže njihovoj akciji

Foto: Instagram/ambasada SAD

Crveni krst Srbije i ambasada SAD u Beogradu pozvali su sve humane ljude da se odazovu akciji dobrovoljnog davanja krvi u petak 8. septembra.

Svi koji su u prilici od 10 do 15 časova mogu doći do Simine 19 u Beogradu, gde će ih dočekati volonteri Crvenog krsta sa prijateljima iz američke ambasade

 

 

Ovo je period godine kada su rezerve krvi na minimumu, pa su dobrodošli svi ljudi dobre volje koji su spremni da učine dobro delo i nekome spasu život. Ovim povodom juče su se oglasili i iz američke ambasade. 

- Za Amerikance koji žive u Srbiji ovo je prilika da učine dobro delo za zajednicu u kojoj žive. Bićemo tu sa kolegama iz ambasade i prijateljima iz celog Beograda. Verujte mi, davanje krvi nije teško i nije strašno. Zadovoljstvo je kada znate da ste učinili svoj deo da pomognete drugima. Davanje krvi je bukvalno dar života. Vidimo se u petak u Crvenom krstu od 10 do 15 - rekao je Metju Andervud, ataše za štampu, u kratkom video koji je objavljen na Instagram stranici ambasade SAD u Beogradu.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading