RADULJICA EKSPRESNO NAŠAO NOVI KLUB: Evo gde će sledeće sezone igrati bivši centar Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

07.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusna petica se seli u redove grčkog velikana.

RADULJICA EKSPRESNO NAŠAO NOVI KLUB: Evo gde će sledeće sezone igrati bivši centar Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica

Grčki klub Marusi obavestio je javnost da je srpski košarkaš Miroslav Raduljica postao njihov novi član.

Nakon uspešnih pregovora, Raduljica, koji je nedavno igrao za Crvenu zvezdu Meridianbet, potpisao je ugovor sa grčkim prvoligašem iz predgrađa Atine, a ugovor će važiti tokom naredne sezone.

Ovo nije prvi put da se Raduljica susreće sa grčkom košarkom, pošto je već bio član Panatinaikosa tokom sezone 2015/16. Sada se vraća u Atinu sa nadom da će doprineti uspesima svog novog tima.

Miroslav Raduljica, koji ima 35 godina, ima impresivnu karijeru i bogato iskustvo igranja za različite klubove širom sveta. On je igrao za čak 15 različitih timova tokom svoje karijere, uključujući dve NBA franšize - Minesotu i Milvoki. Takođe je sticao iskustvo igranja za renomirane evropske klubove kao što su Efes, Olimpija iz Milana i Alba Berlin.

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica u dresu Crvene zvezde Meridianbet

Raduljica je takođe ostavio svoj trag u srpskoj košarci, igrajući za klubove poput Crvene zvezde Meridianbet, Partizana, FMP-a i čačanskog Borca. 

Bio je član i reprezentacije, sa kojom ima srebro sa EP 2009. godine, a drugo mesto je osvajao i na SP 2014, odnosno na OI, 2016. godine.

Momak rođen u Inđiji nije prošle sezone imao previše minuta u crveno-belom dresu, a sada ćemo videti koliko će moći da pruži u dresu legendarnog Marusija, koji je sredinom ovog veka bio učesnik Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading