NAŠE MALO, ZA NEKOGA ZNAČI MNOGO: Uspešno organizovana akcija davanja krvi! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.08.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova humanitarna akcija malog, velikog beogradskog kluba.

NAŠE MALO, ZA NEKOGA ZNAČI MNOGO: Uspešno organizovana akcija davanja krvi! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac i pored činjenice da će predstojeća takmičarska godina biti tek treća u kojoj učestvuju u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", već sada predstavlja sportski kolektiv koji je na različite načine pomerio granice prestoničkog, ali i srpskog fudbala.

Ovoga puta u saradnji sa Crvenim Krstom Voždovca i Institutom za transfuziju krvi Srbije, FK Miljakovac je pokrenuo akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Tim povodom rukovodstvo popularne "radničke kalse" je izdalo saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Od ukupno 35 zainteresovanih potencijalnih dobrovoljnih davalaca, 29 je dobilo odobrenje za doniranje krvi, te je danas po jakoj oluji i lošem vremenu sakupljeno čak 29 jedinica krvi, što je sjajan rezultat akcije i veliki pokazatelj humanosti. FK Miljakovac se zahvaljuje još jednom svim igračima, igračicama i navijačima koji su danas podržali akciju i donirali krv, i tako potencijalno spasili život nekome.

 

Ova društveno odgovorna akcija igrača i navijača FK Miljakovac organizovana je u okviru projekta “Edukacija navijača u nižim fudbalskim ligama Beograda o važnosti fer-pleja i posledicama nesportskog ponašanja na fudbalskim terenima” koji je podržan od strane Gradskog sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading