UTABANIM STAZAMA USPEHA: "Kamiondžije" nastavljaju sa deljenjem lekcija - FAP savladao i dojučerašnjeg prvoligaša!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.08.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija Pribojaca se nastavlja.

UTABANIM STAZAMA USPEHA: "Kamiondžije" nastavljaju sa deljenjem lekcija - FAP savladao i dojučerašnjeg prvoligaša!

Foto: FK FAP Priboj

Popularne "kamiondžije" nastavile uspešnu seriju.

U sedmoj kontrolnoj utakmici, ekipa iz grada na obalama Lima zabeležila je i četvrti trijumf. Tokom dosadašnjeg prirpemnog perioda ekipa FAP-a je slavila u duelima protiv užičkih Jedinstvo Puteva (6:1), omladinaca beogradskog Partizana (2:1) i Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva (3:0). Susret protiv pljevaljskog Rudara okončan je remijem 2:2, dok su poraženi u mečevima protiv Jedinstva sa Uba (1:3) i gornjomilanovačkog Metalca (1:2).

Ovoga puta FAP je na Zaltiboru odmerio snagu sa dojučerašanjim prvoligašem i ekipom protiv koje će se u predstojećoj sezoni boriti i za bodove, Zlatibora iz Čajetine i zabeležio je trijumf rezultatom 2:0. Po jedan gol viđen je u oba poluvremena, a u listu strelaca su se upisali Plazinić i Jakovljević.

- Prijateljska utakmica:

Zlatibor (Čajetina) - FAP (Priboj) 0:2 (0:1)

Stadion: "Švajcarija"

Strelci Plazinić i Jakovljević za FAP

Foto: FK FAP Priboj

Sledeće iskušenje sledi

 

Već u nedelju 6. avgusta pred "kamiondžijama" je novi izazov. Na istom mestu sa početkom od 11 časova sastaće se sa ekipom Sevojna, a očekuje se da će u ovom meču trener Žunić priliku pružiti igračima koji su do sada imali nešto manju minutažu.

Da podsetimo, takmičenje u okviru Srpske lige Zapad za sezonu 2023/24 startuje 19. avgusta, a u prvom kolu FAP će na svom stadionu u Priboju dočekati Polet iz Ljubića, dok će Zlatibor na "Švajcariji" ugostiti Slogu iz Požege.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading