CRVENO-BELI DRŽALI FUDBALSKI ČAS: "Kamiondžije" ostale bez pritiska u pneumaticima - prvoligaš slavio u Lučanima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.07.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se zna ko je stariji...

CRVENO-BELI DRŽALI FUDBALSKI ČAS: "Kamiondžije" ostale bez pritiska u pneumaticima - prvoligaš slavio u Lučanima!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Prvoligaš sa Uba u predstojećoj sezoni Prve lige Srbije zasigurno ima najviše ambicije i svi na stadionu "Dragan Džajić" nadaju se da crveno-beli mogu stići do istorijkog plasmana u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Sa druge strane pribojski FAP iz dana u dan jača sve strukture kluba i slobodno se može reći da će najfudbalskiji grad u Srbiji biti jedan od glavnih pretendenata za vrh Srpske lige Zapad i plasman u drugi stepen nacionalnog fudbala u kojem se poslednji put takmičio pre gotovo pet decenija.

Dve ekipe su u sklopu priprema za predstojeću sezonu odigrale kontrolni susret u Lučanima. Ubljani su pokazali daleko više i sasvim zasluženo stigli do trijumfa.

Tokom prvog perioda igre crveno-beli su stigli do dva gola prednosti, a u listu strelaca su se opisali Zubairu i Milanović.

U nastavku susreta "kamiondžije" preko Plazinića stižu do počasnog pogotka, da bi konačan rezultat ovog susreta postavio Dimitrijević.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Detalj sa prijateljskog meča između Jedinstva i FAP-a

 

- Prijateljska utakmica:

Jedinstvo (Ub) - FAP (Priboj) 3:1 (2:0)

Stadion: SRC "Mr Radoš Milovanović", Lučani

Strelci: Zubairu, Milanović i Dimitrijević za Jedinstvo, Plazinić za FAP

Nakon ovog susreta obe ekipe nastavljaju pripreme za start sezone, a uskoro će biti i poznat raspored mečeva u sezoni 2023/24.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading