NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Jačaju se sve strukture kluba - srpski fudbalski velikan imenovao novog generalnog direktora!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.07.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo lice stiglo je na staru Karaburmu.

NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Jačaju se sve strukture kluba - srpski fudbalski velikan imenovao novog generalnog direktora!

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda nakon punih šest sezona uspeli su da se vrate u Prvu ligu Srbije i trenutno prolivaju litre znoja kako bi se što bolje pripremili za učešće u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Istovremeno, klub sa Omladinskog stadiona svakodnevno jača sve svoje strukture, a u tom cilju imenovan je i novi generalni direktor "romantičara".

Tim povodom, klub sa stare Karaburme obratio se javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Balša Terzić je novi generalni direktor OFK Beograda. Iza njega su godine iskustva u rukovodećim strukturama Grafičara, gde je započeo i gradio svoj karijerni put. On dobro poznaje plavo-belu porodicu i situaciju na Omladinskom stadionu, mestu gde je odrastao i prvi put se susreo sa fudbalom. Svojim savetima i idejama pomagao je klub i tokom učešća u trećeligaškom rangu, a sada je i zvanično sa nama. Želimo mu poslovne uspehe i sreću na ovom izazovnom putu.

Foto: OFK Beograd

"Romantičari" imenovali novog generalnog direktora

 

Nakon posrtavljenja na novu funkciju, Balša Terzić je izjavio:

- Ovaj osećaj se ne može rečima opisati. Došao sam u klub koji volim i za koji navijam od malih nogu. Na ovom stadionu sam odrastao i doživeo mnoge lepe trenutke. Svestan sam koliko je ovo odgovorna funkcija. Verujm da ćemo svi zajedno vratiti klub na staze stare slave. Imam potrebu da se kao Ofkovac zahvalim svim navijačima, jer su bili uz klub kada je bilo najteže. Bez njih ne bismo imali šansu da budemo sada na ovom mestu.

Plasmanom u Prvu ligu Srbije ekipa OFK Beograda je načinila samo prvi korak ka ostvarenju zacrtanog cilja, a to je plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading