LETNJI ODMOR JE OKONČAN: Fudbaleri Sloge "upalili motore" - na "Nou Kampu" u Lozni sve je spremno za zonski fudbalski rang!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakotrljala se "bubamara" u Lozni.

LETNJI ODMOR JE OKONČAN: Fudbaleri Sloge "upalili motore" - na "Nou Kampu" u Lozni sve je spremno za zonski fudbalski rang!

Foto: FK Sloga Lozna

Fudbaleri Sloge iz Lozne prethodnu sezonu u okviru Prve rasinske okružne lige okončali su na petoj poziciji sa skorom od 14 pobeda, osam remija i deset poraza, a učinak je mogao znatno bolji da ekipa u psolednjih pet prvenstvenih duela nije zabeležila čak tri rezultatska neuspeha.

 

Sportski kolektiv iz Lozne započeo je pripreme za novo učešće u okviru elitnog ranga rasinskog fudbala. Za sada su se trenerima Pavloviću I Miletiću javili svi igrači koji su izneli teret prošlogodišnjeg prvenstva, a ekipi se priključio doskorašnji fudbaler komšijskog Omladinca iz Ugljareva, Mirko Stefanović, dok agilna uprava na čelu sa Milanom Milosavljevićem radi na dovođenju još najmanje dva do tri pojačanja, ali se dobro odmerava da to budu stvarno pojačanja.

U okviru priprema fudbaleri Sloge su već odigrali dve prijateljske utakmice sa polovičnim uspehom. U Čitluku je pobeđena istoimena ekipa rezultatom 3:0, a u Varvarinu je ekipa u oslabljenom sastavu poražena od novog zonaša, ekipe Temnića.

Foto: FK Sloga Lozna

"Nou Kamp" u Lozni

 

Uprava kluba je sumirala rezultate ekipe i pojedinaca iz prošlog prvenstva i donela zaključak da je prošlo prvenstvo najuspešnije u novijoj istoriji kluba. Takođe, analizirajući učinak pojedinaca, pohvale od strane svih u klubu je dobio Marko Kovačević koji je odigrao svaki minut u prošlom prvenstvu, koji je i ako po vokaciji odbrambeni igrač, bio najbolji strelac ekipe sa postignutih 12 pogodaka.

Došlo je vreme da se u Lozni krene i u pohod na viši rang takmičenja, Zonu Zapad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading