PUBLIKA JE OSTALA ŠOKIRANA: Kako protiv velikana? Sremskomitrovčani isprašili učesnika Lige šampiona! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blago je reći da su ljubitelji fudbala u Bačkoj Topoli bili iznenađeni onim što su njihovi ljubimci prikazali na zelenom tepihu.

PUBLIKA JE OSTALA ŠOKIRANA: Kako protiv velikana? Sremskomitrovčani isprašili učesnika Lige šampiona! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Još četiri dana su ostala do žreba trećeg kvalifikacionog kola za Ligu šampiona. Srpski vicešampion, ekipa TSC-a iz Bačke Topole u ponedeljak će saznati ime budućeg rivala u, za njih, istorijskom dvomeču, a već sada je poznato da će ekipa Žarka Lazetića izaći na megdan portugalskoj Bragi, Olimpiku iz Marseja, PSV Ajndhovenu ili škotskom Rendžersu.

 

U cilju priprema za predstojeće obaveze TSC je na svom velelepnom sportskom objektu odigrao kontrolni meč protiv sremskomitrovačkog prvoligaša, nakon kojeg će glavobolja u Bačkoj Topoli imati hronične posledice.

Činjenica da je trener domaćina na teren izveo kombinovani sastav, svakako nije opravdanje za partiju koja je pružena.

Prvi period igre nije bio preterano sadržajan. Domaćin je pokušavao preko Šoše i Vlalukina, ali promene rezultata nije bilo. Sa druge strane, izabranici Darka Tešovića pokušavali su uglavnom iz brzih kontranapada da ugorze gol TSC-a, ali i njihovi pokušaji nisu dali rezultate.

I u nastavku susreta slika na terenu se nije menjala, a onda je u 71. minutu viđen pogodak za TV špice. Nakon kornera, desni bek gostiju Stefan Mitrović je pokupio odbitak, a zatim razantnim udarcem smestio loptu iza  leđa golmana Simića.

Samo dva minuta kasnije usledio je novi šok za domaće ljubitelje fudbala. Radnički iz Sremske Mitrovice je duplirao prednost, a Šoša je matirao svog golmana.

Pokušali su domačini u finišu susreta da stignu do boljeg rezultatskog ostvarenja, ali u tome nisu uspeli, dok su gosti u poslednjim trenucima mogli da stignu i do trećeg pogotka, ali je Abadžija iz povoljne prilike loptu poslao pored gola.

 

- Prijateljska utakmica:

TSC (Bačka Topola) - Radnički (Sremska Mitrovica) 0:2 (0:0)

Stadion: TSC Arena

Gledalaca: 250

Sudija Novak Simović (Lovćenac)

Strelci. Mitrović u 71. i Šoša (a.g.) u 73. minutu

TSC (Bačka Topola): Simić, Antonić, Cvetinović, Krstić, Vlalukin, Šoš, Milosavljević, Stanić, Kuveljić, Ćirković, Milovanović. Igrali su još: Krpić, Mirčevski, Milosavić, Mićić, Preradov. Trener: Žarko Lazetić

Radnički (Sremska Mitrovica): Dragićević, Ilić, Srbijanac, Cvetković N., Isailović, Gajić, Petrović, Cvetković S., Đukanović, Obuja, Pađen. Igrali su još: Ostojić, Ivić, Ivković, Abadžija, Stevanović, Ristović, Manjang, Mitrović, Milicanović, Protić, Brajić, Lukić, Biblija. Trener: Darko Tešović

Pred izabranicima trenera Žarka Lazetića sada je generalna proba pred start nove sezone. TSC će u subotu 22. jula gostovati u Beogradu gde će se sastati sa ekipom Crvene zvezde. a zatim sledi i start novog šampionata, kao obaveze na međunarodnoj sceni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading