ŠAMPION NASTAVLJA DA JAČA IGRAČKI KADAR: Nakon serije pojačanja, klub oduševio navijače - spremite se za NOVE TRANSFERE! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.07.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljivo su stigli do šampionske titule, a i u višem rangu takmičenja, mnogima će pomrsiti konce.

ŠAMPION NASTAVLJA DA JAČA IGRAČKI KADAR: Nakon serije pojačanja, klub oduševio navijače - spremite se za NOVE TRANSFERE! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Zablaće

Fudbaleri Omladinca iz Zablaća prethodnu takmičarsku godinu u okviru Zone Zapadno-moravske ubedljivo su okončali na liderskoj poziciji sa čak 16 bodova više u odnosu užičko Jedinstvo Putevi.

 

Zahvaljujući navedenim ostvarenjima, sportski kolektiv iz Zablaća, pored šampionskog pehara, obezbedio je plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Zapad koja iziskuje znatno bolji igrački kadar. U tom cilju, roster Omaldinca tokom aktuelnog prelaznog roka prilično je pojačan, a klub je u jedanom danu svoje navijače obradova sa čak četiri akvizicije.

Pre dva dana Omladinac je na igalištu Sportskog centra na Zlatiboru savladao dojučerašnjeg prvoligaša, ekipu Loznice (2:1), a u timu šampiona prošlosezonskog zonskog takmičenja, našla su se na probi trojica golobradih momaka, do nedavno članova gornjomilanovačkog Metalca.

Sva trojica su na probi zadovoljila i klub je odlučio da ih angažuje. Reč je o Dušanu Milovanoviću (2002.), Davidu Miinkoviću (2003.) i Marku Medenici (2003.) i sva trojica će pojačati konkurenciju na pozicijma na kojima nastupaju.

 

Istovremeno, sportski sektor kluba obaveštava sve navijače da se u redove Omladinca vraća Stefan Petrović koji će se nakon tri meseca odsustva ponovo staviti na raspolaganje šefu stručnog štaba. 

Za kraj, klupski čelinci su najavili da se ovime prelazni rok za njih ne završava i da je u planu dovođenje jop dva, tri fudbalera.

Potpuno je jasno da će Omladinac iz Zablaća mnogima pomrsiti ralunicu u predstojećem trećeligaškom takmičenju.

 

BONIS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading