DOŠLO JE VREME ZA POVRATAK: Nakon pune decenije, iskusni defanzivac se vraća u klub - prethodni angažman je imao u Mongoliji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.07.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak koji će mnogo značiti.

DOŠLO JE VREME ZA POVRATAK: Nakon pune decenije, iskusni defanzivac se vraća u klub - prethodni angažman je imao u Mongoliji!

Foto: Instagram.com/Rašid Obuobi

Iza fudbalera kraljevačke Sloge je prilično turbulentna sezona. U okviru zapadne grupe srpskligaškog karavana "beli" su ostvarili skor od sedam pobeda, deset remija i 13 poraza, što je bilo dovoljno samo za 13. poziciju na tabeli i povratak u niži stepen takmičenja, Zonu Šumadijsko-rašku.

 

Kraljevčani već nedelju, na svom stadionu sprovode letnje pripreme pod rukovodećom palicom nekadašnjeg reprezentativca i fudbalera Crvene zvezde, ali i brojnih ukrajinskih klubova, Aleksandra Trišovića kome u brušenju forme pomaže Raša Babić.

I dok prvotimci prolivaju litre znoja, rukovodstvo kluba radi na jačanju igračkog kadra od kojeg se očekuje da već u predstojećoj takmičarskoj godini obezbedi klubu povratak u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

Prvo pojačanje "belih" jeste nekadašnji fudbaler ove ekipe, Rašid Obuobi koji je pre gotovo pune decenije nosio opremu kraljevačke Sloge.

Reč je o defanzivcu iz Gane koji je veći deo karijere nastupao u srpskim klubovima, a nosio je i opremu letonskog Ventspilsa, au Kraljevo se vraća iz Mongolije gde je nastupao za ekipu Ulanbatara.

Foto: FK Sloga Kraljevo

Defanzivac iz Gane na treningu kraljevačkog kluba

 

- Rašid Obuobi:

Datum rođenja: 18. decembar 1994. godine

Mesto rođenja: Akra, Gana

Pozicija u timu: levi bek

Igračka karijera: Sloga (Kraljevo), Donji Srem (Pećinci), Ventspils (Letonija), Borac 1926 (Čačak), Voždovac (Beograd), Zlatibor (Čajtina), Ulanbatar (Mongolija)

Svakako se od dvadesetosmogodišnjeg defanzivca mnogo očekuje u predstojećoj sezoni i svi se nadaju da će sa njim u sastavu bedem pred golom Kraljevčana biti neprobojan što će olakšati ekipi ostvarenje zacrtanih ciljeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading