NOVO POJAČANJE JE STIGLO: Grafičar jača ofanzivni deo ekipe - mladi reprezentativac zadužio opremu ljubičaste boje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.07.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme su uveliko u toku, a proces formiranja ekipe i dalje nije okončan.

NOVO POJAČANJE JE STIGLO: Grafičar jača ofanzivni deo ekipe - mladi reprezentativac zadužio opremu ljubičaste boje!

Foto: RFK Grafičar

Fudbaleri RFK Grafičara nalaze se na pripremama na srpskoj planinskoj lepotici, Zlatiboru, gde bruse formu uoči predstojećih iskušenja u drugom stepenu srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Da podsetimo, popularni "grafosi" nisu uspeli kroz baraž dvomeč da se dokopaju elitnog fudbalskog ranga i svakako svi u klubu sa Senjaka, nadaju se da u predstojećoj 2023/24 sezoni, mogu ostvariti iskorak ka toliko željenom ostvarenju.

Kako bi što spremnije dočekali borbu za bodove, opremu ljubičaste boje već su zadužili Džošua Taker, Tadija Crnojević, Vladimir Petrović i Strahunja Stojanović, a od danas trener Marko Neđić može da računa i na najnovije pojačanje.

Reč je o mladom napadaču Veljku Mladenoviću koji se već priključio novim saigračima na Zlatiboru. Mladenović ima dvadeset godina, a u redove "grafosa" stiže iz RFK Novog Sada 1921 za koji je u prethodnoj sezoni na 24 meča postigao pet pogodaka čime je podelio drugu poziciju najboljih klupskih strelaca u prethodnoj sezoni iza Vojislava Balabanovića koji je ukupno sedam puta tresao protivničke mreže.

Foto: RFK Grafičar

Od njega se očekuju golovi - Veljko Mladenović

 

- Veljko Mladenović:

Datum rođenja: 13. avgust 2002. godine

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Rad U-19 (Beograd), Brodarac U-19 (Beograd), Proleter (Novi Sad), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad)

Reprezentativna karijera: Srbija U-16 (1 utakmica / 0 golova), Srbija U-17 (4 utakmica / 0 golova)

Mladenović poseduje i superligaško iskustvo, pošto je u dresu novosadskog Proletera zabeležio 23 nastupa u eliti srpskog fudbala, a bio je i strelac jednog pogotka.

"Grafosi" od novog napadača očekuju da "eksplodira" u predstojećoj sezoni u da bude važna karika u pohodu ka superligaškom karavanu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading