IGORA DULJAJA ČEKA PAKAO: Partizan se sastaje sa ekipom koja mu je nanela jedan od najtežih poraza u istoriji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.07.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li se crno-beli revanširati za nedavni šokantni poraz?

IGORA DULJAJA ČEKA PAKAO: Partizan se sastaje sa ekipom koja mu je nanela jedan od najtežih poraza u istoriji!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Ukoliko bi posmatrali samo period od raspada nekadašnje SFR Jugoslavije 1991. godine, fudbaleri Partizana najubedljiviji poraz doživeli su od Večitog rivala Crvene zvezde u sezoni 1997/98, kada su u okviru 26. kola crveno-beli na najvećem srpskom stadionu slavili sa ubedljivih 4:0.

 

Četvrt veka kasnije, identično ostvarenje zabeležili su fudbaleri novosadske Mladosti GAT koji su 11. februara obe godine na stadionu u Humskoj ulici priredili prvorazrednu senzaciju, savladavši crno-bele koje je u tom momentu predvodio Gordan Petrić, rezultatom 4:0.

Republika

Foto: Starsport

Obrazi i dalje bride

 

U danu kada je novosadski klub obelodanio buduću sportsko-tehničku saradnju sa "starom damom" srpskog fudbala, klub sa novosadskog Novog naselja je javnost obavestio o predstojećim kontrolnim mečevima koje će odigrati tokom letnjih priprema.

Prvi na listi, jeste duel protiv beogradskog Partizana, a susret će biti odigran u četvrtak 20. jula i biće to prilika ekipi Igora Duljaja da se revanšira za ubeljiv poraz od pre pet meseci.

Nakon meča protiv crno-belih, Mladost GAT će se 23. jula sastati sa OFK Bačkom iz Bačke Palanke, a zatim slede mečevi protiv novobeogradskog Radničkog (26. jul) i Mladosti iz Bačkog Petrovca (30. jul).

Foto: FK Mladost GAT

Raspored pripremnih mečeva "gatovaca"

 

Novosadska ekipa se priprema za start nove sezone u okviru Prve lige Srbije, a ekipu će u novoj takmičarskoj godini sa klupe predvoditi Nemanja Krtolica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading