DEBI IZ SNOVA NENADA MILIJAŠA: Crvena zvezda dozvolila protivniku da povede, pa samlela rivala za samo 25 minuta! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladiimr Vorih

Sport

17.07.2023

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je upitanju bio kontrolni susret, navedeni meč je za jednu osobu bio od velikog značaja..

DEBI IZ SNOVA NENADA MILIJAŠA: Crvena zvezda dozvolila protivniku da povede, pa samlela rivala za samo 25 minuta! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri beogradskog Sinđelića uveliko se pripremaju za novu sezonu od koje svi na stadionu u Ulici Vojislava Ilića, imaju velika nadanja.

 

Pre samo par dana crveno-beli sa Vračara su ubedljivo slavili protvi Rada rezultatom 3:1 čime su nagovestili neke bolje dane u duelu protiv doskorašnjeg prvoligaša.

Ovoga puta "orlovi" su gostovali na terenu sa veštačkom travom podno južne tribine stadiona "Rajko Mitić", gde su odigrali susret protiv omladinskog sastava Crvene zvezde. Navedeni susret, pored prikazanog na terenu ostaće upamćen i kao prvi meč u kojem je na klupi, kao glavni trener, sedeo Nenad Milijaš.

Prvi pogodak na meču viđen je u 37. minutu kada je Kolarević doveo goste u prednost i navedenim rezultatom otišlo se na odmor. 

Furiozno su omladinci Crvene zvezde krenuli u drugom poluvremenu, pa je tako već u 47. minutu poravnao Veljko Vukojević na asistenciju Mateje Ostojića, a devet minuta kasnije mlade nade srpskog šampiona stižu do rezultatske prednosti, a mrežu Sinđelića zatresao je Stefan Radujko.

U 66. minutu Petrović na asistenciju Gojkova postiže treći Zvezdin pogodak, a već u 72. minutu preko Darija Markočevića Crvena zvezda stiže i do četvrtog pogotka.

Poslednji pogodak na meču viđen je u 77. minutu kada je mrežu omladinaca Crvene zvezde zatresao Milošević.

 

- Prijateljska utakmica:

Crvena zvezda-omladinci (Beograd) - Sinđelić (Beograd) 4:2 (0:1)

Stadion: Teren sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić"

Strelci: Vukojević, Radujko, Tegeltija i Markočević za Crvenu zvezdu; Kolarević i Milošević za Sinđelić

Omladinci Crvene zvezde su pokazali da poseduju zavidan talenat iz kojeg će Nenad Milijaš u predstojećem periodu imati mogućnost da pretoči u fudbalski kvalitet.

Sa druge strane i pored poraza, Sinđeliću će ovaj meč i te kako značiti uoči starta borbe za bodove u Srpskoj ligi Beograd.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading