PRED LEGENDOM PARTIZANA JE VELIKI POSAO: Pobeda Radničkog - ukoliko želi da ostvari zacrtane ciljeve, Zemun mora mnogo bolje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.07.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od vicešampiona se očekivalo mnogo više.

PRED LEGENDOM PARTIZANA JE VELIKI POSAO: Pobeda Radničkog - ukoliko želi da ostvari zacrtane ciljeve, Zemun mora mnogo bolje!

Foto: FK Zemun

Prethodne sezone fudbaleri zrenjaninskog Radničkog u samom finišu takmičenja u okviru Srpske lige Vojvodina, uspeli su da obezbede opstanak u trećem stepenu klupskog takmičenja, ali ostvareno u pripremnom susretu protiv renomiranog protivnika, daje nadu u bolje sutra zrenjaninskog sportskog kolektiva.

 

Oko stotinak navijača okupilo se na stadionu "kraj Skobare", na kojem je gostovao vicešampion beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ekipa Zemuna

Od početka meča ljubitelji fudbala su prisustvovali otvorenom susretu obe ekipe, ali domaćin u 15. minutu stiže do rezultatske prednosti. Nakon centaršuta Stepančeva, Kovačević je klizećim startom na ivici peterca loptu ubacio u mrežu golmana Jevrića.

Zemunci su u samom finišu prvog poluvremena imali stoprocentnu priliku, ali je Miletić nakon dodavanja Đorđevića uspeo da promaši gol sa svega pet metara.

Nakon izuzetno sadržajnog prvog poluvremena, nastavak susreta je protekao bez izglednijih prilika. Jedino vredno pomena jeste šansa gostiju u samom finišu meča, ali je mreža Zrenjaninaca ostala netaknuta.

Foto: FK Radnički Zrenjnin

Detalj sa meča na stadionu "kraj Skobare"

 

- Prijateljska utakmica:

Radnički (Zrenjanin) - Zemun (Zemun) 1:0 (1:0)

Stadion: "kraj Skobare"

Gledalaca: 100

Strelac: M. Kovačević u 15. minutu

Radnički (Zrenjanin): Rađenović, Arsić, Janjatović, Turkulj, Stepančev, Nikolić, Radić, Borisavljević, Stefanović, Popov, M. Kovačević. Igrali su još: Kosović, Maljukan, Jeftić, Šemić, Markoski, Stijović, N. Kovačević, Kozić, Marković, Puškaš.

Zemun (Zemun): Jevrić, Stojanović, Vukić, Pavlović, Božić, Kiso, Stojanović, Mijailović, Svetličić, Miletić, Đorđević. Igrali su još: Davidović, Šušović, Trajkovski, Đalović, Stojanović, Pantazis, Bacanović, Stanojčić, Momčilović, Subotić, Petar

Navedeni susret je nagovestio da će zrenjaninski ljubitelji fudbala u predstojećoj sezoni imati više prilika za radovanje, dok je pred Nikolom Drinčićem veliki posao. Zemunci se smatraju jednim od glavnih favorita u predstojećem šampionatu Srpske lige Beograd, ali će navedeno morati da opravdaju i na tarenu daleko boljim partijama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading