OČEKIVANA ODLUKA: Novi ODLAZAK sa Marakane - na njega Barak Bahar NEĆE RAČUNATI, već je pronašao NOVI KLUB!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.07.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što se moglo i predpostaviti, dogodilo se.

OČEKIVANA ODLUKA: Novi ODLAZAK sa Marakane - na njega Barak Bahar NEĆE RAČUNATI, već je pronašao NOVI KLUB!

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar

Trijumfalno su fudbaleri Crvene zvezde okončali nedavno odigrani turnir u Sankt Peterburgu. U konkurenciji ruskog Zenita, Nefčija iz Bakua i istanbulskog Fenerbahčea, puleni trenera Baraka Bahara ne samo da su zabeležili tri trijumfa, već su sjajnom igrom oduševili milionsku armiju navijača.

 

Polako postaje i evidentno na koje igračke snage će izraelski stručnjak prevashodno računati u predstojećoj takmičarskoj godini, a istovremeno klub pokušava da pronađe "uhlebljnje" onima koji zasigurno neće biti blizu ni klupe za rezervne igrače.

Kako prenosi "Meridiansport.rs" jedan od onih koji neće nositi opremu crveno-belih boja, jeste Aleksandar Kahvić.

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem napadaču visokom 192 centimetra koji je smatran jednim od najtalentovanijih fudbalera u generaciji 2004. Treba napomenuti da je Kahvić u Kadetskoj ligi Srbiji zabeležio 17 nastupa i bio strelac 21 pogotka, dok je u omladinskoj konkurenciji na 42 odigrana susreta, bio strelac 17 pogotka.

U dresu Crvene zvezde u okviru omladinske Lige šampiona, Kahvić je odigrao sedam mečeva i bio strelac dva pogotka.

Foto: Starsport

Aleksandar Kahvić će zaobilaznim putem pokušati da se vrati na "Marakanu"

 

- Aleksandar Kahvić:

Datum rođenja: 2. januar 2004. godine

Mesto rođenja: Doboj

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Internacional (Beograd), Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-18 (Beograd), Makabi Haifa U-19 (Izrael)

Prethodnu sezonu Aleksandar Kahvić je proveo na pozakmici u Makabiju iz Haife gde je nastupao za omladinski tim, a kako se nezvanično saznaje, naredne sezone nosiće opremu OFK Beograda i seniorsko iskustvo sticati u Prvoj ligi Srbije,

Ostgaje nada da će mladi fudbaler svojim partijama u dresu "romantičara" sebi izvaditi povratnu kartu na najveći srpski stadion.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading