U GODINI VELIKOG JUBILEJA, KLUB MENJA VIZUELNI IDENTITET: Odluka je doneta - ubuduće će grb izgledati ovako! (ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.07.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za prosalvu velikog jubileja.

U GODINI VELIKOG JUBILEJA, KLUB MENJA VIZUELNI IDENTITET: Odluka je doneta - ubuduće će grb izgledati ovako! (ANKETA)

Foto: Instagram.com/printscreen

Fudbalski klub Dobrič iz Bresta prethodnu 2022/23 sezonu u okviru Opštinske lige Merošina okončao je na šestoj poziciji, u ligi od osam klubova, sa skorom od pet pobeda, dva remija i sedam poraza.

 

Sportski kolektiv iz mesta u opštini Merošina osnovan je 1974. godine, tako da će naredne godine proslaviti veliki jubilej, pet decenija postojanja. Kao najavu za veliku proslavu, klub je tokom današnjeg dana javnosti predstavio novi logo kluba koji će u narednim decenijama krasiti dres brestovačkog fudbalskog kluba

I novi grb je oblika štita koji je podeljen po dijagonali na crvenu i belu boju, a u samom središtu se nalazi crveno-bela "bubamara". Gornii deo je zlatne boje i u njemu se belim ćiriličnim slovima nalazi ime sportskog kolektiva.

Na navijačima je sada da presude da li su zadovoljni novim vizuelnim identitetom svojih fudbalskih ljubimaca, ili im je stari logo ipak draži (pogledati galeriju).

 

Kada je reč o predstojećoj sezoni, FK Dobrič iz Bresta će i u novoj takmičarskoj godini uzeti učešće u Opštinskoj ligi Merošina, a očekuje se da jubilarna godina donese i bolje rezultate na zelenom tepihu, a zašto ne i plasman u viši rang takmičenja, Nišavsku okružnu ligu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading