VELIKI PROBLEM JE REŠEN: Klub je dobio novog predsednika - obećana je i pomoć lokalne samouprave!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.07.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolaze neka bolja vremena...

VELIKI PROBLEM JE REŠEN: Klub je dobio novog predsednika - obećana je i pomoć lokalne samouprave!

Foto: OFK Osečina

Ekipa OFK Osečine prethodnu 2022/23 sezonu okončala je na osmoj poziciji Zone Kolubarsko-mačvanske čime je sačuvan status člana četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

Međutim, letnja pauza donela je velike turbulencije. Predsednik plavo-belih Ivan Lukić podneo je ostavku na mesto prvog čoveka sportskog kolektiva iz mesta u kojem se više od decenije i po održava "Sajam Šljiva" i klub se našao pred moranjem da pod hitno reaguje.

Skupština OFK Osečina održana je u petak 14. jula, a nakon tročasovnog zasedanja klub se javnosti obratio soapštenjem na zvaničnoj Instagram stranici:

- Nakon skupštine koja je trajala duže od tri sata doneta je odluka o novom predsedniku kluba. Predsednik kluba je Stevan Aleksić, mladi preduzetnik iz Osečine. Skupštini je prisustvovao i predsednik opštine gospodin Nikola Tomić koji je obećao da pomoć opštine neće izostati. U narednih par dana biće objavljen i ceo upravni odbor kluba nakon pregovora sa svakim pojedincem i izglasavanjem istog - informacija je koju su ljubitelji fudbala sa velikim nestrpljenjem iščekivali, a klub je informisao javnos i o narednim koracima:

Foto: OFK Osečina

Plavo-beli iz Osečine uvek imaju veliku podršku svojih navijača

 

- Klubu predstoji velika borba za mirno funkcionisanje i dopuna igračkog kadra sa par pojačanja.

Ostaje nada da OFK Osečina nakon održane Skupštine ulazi u "mirnu luku" i da će sve strukture plavo-belih ubuduće moći samo da se usresrede na ostvarenja na zelenom tepihu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading