U STERIJINOM GRADU NEMA LAŽE I PARALAŽE: Nakon trijumfa u prestonici, crveno-beli formiraju paklen sastav - u Vršac stigla četvorica novajlija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.07.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrščani će imati sastav koji će mnogima pomrsiti račune.

U STERIJINOM GRADU NEMA LAŽE I PARALAŽE: Nakon trijumfa u prestonici, crveno-beli formiraju paklen sastav - u Vršac stigla četvorica novajlija!

Foto: Facebook.com/Jovan Sterija Popović

OFK Vršac prethodne 2022/23 sezone debitovao je u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala i veći deo šampionata smatran je jednim od najprijatnijih iznenađenja.

 

Bili su crveno-beli na korak od plasmana u plej-of fazu Prve lige Srbije, ali su na kraju ipak morali kroz grupu za opstanak da se bore za očuvanje statusa.

Težnja svih u rodnom gradu Jovana Sterije Popovića, jeste da OFK Vršac postane stabilan prvoligaš, a tome u prilog govori i činjnica da je rukovodstvo ozbiljno pristupilo aktuelnom prelaznom roku. Prvog radnog dana nakon trijumfa na Omladinskom stadionu protiv OFK Beograda (2:1), klub je obavestio javnost o četvorici novajlija koji su postali stanovnivi Vršca.

Reč je o golmanu Filipu Noviću, Mateji Staševiću, Marku Zoćeviću i Urošu Miladinoviću.

Filip Nović, dvadesetjednogodišnji golman u redove crveno-belih stiže iz beogradskog Rada, a tokom karijere je nastupao za novosadski Proleter na čijm goilu je i debitovao u superligaškoj konkurenciji, beogradskom Brodarcu i ekipi RFK Novi Sad 1921.

Mladi devetnaestogodišnji Kraljevčanin Mateja Stašević igra na poziciji desnog beka, a u klub stiže iz redova beogradskog Partizana čiju je kompletnu fudbalsku školu prošao,a prethodne sezone je nastupao u dresu zemunskog Teleoptika.

Foto: OFK Vršac

Četvorica novajlija stigla među crveno-bele

 

Tridesetogodišnji vezni fudbaler Marko Zoćević dolazi iz Zvijezde 09. Reč je o fudbaleru koji ima preko 100 nastupa u Superligi Srbije. Zoćević je noseći dres nikšićke Sutjeske osvojio titulu u crnogorskom šampionatu, a tokom dosadašnje karijere nastupao je u uzbekistanskom Olmaliku.

Četvrto pojačanje crveno-belih jeste devetnaestogodišnji krilni napadač Uroš Miladinović koji stiže iz redova beogradskog Čukaričkog.

Potpuno je jsno da će Vrščani imati ekipu protiv koje niko sa sigurnošću neće moći da računa na bodove, a zasigurno će crveno-beli pokušati u predstojećem šampionatu da stignu do plej-ofa, a tada je sve moguće...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading