KLJUČA VALJEVO: Sedmorica novajlija stigla na "Park Pećina" - sledi uigravanje tima, zakazano je šest kontrolnih mečeva! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.07.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada aktivnije leto u Valjevu.

KLJUČA VALJEVO: Sedmorica novajlija stigla na "Park Pećina" - sledi uigravanje tima, zakazano je šest kontrolnih mečeva! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Budućnost 2014 Krušik

Fudbaleri Budućnosti 2014 Krušik iz Valjeva prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Zapad okončali su na osmoj poziciji sa skorom od devet pobeda, deset remija i 11 poraza, ali se čini da će predstojeća godina proteći u znaku valjevskih fudbalera.

 

Verovatno kao nikada ranije, "ključa" na stadionu "Park Pećina". Rukovodstvo kluba uveliko radi na jačanju igračkog kadra, a pre dovođenja novajlija postignut je dogovor o produžetku saradnje sa trenerskim tandemom Predragom Simićem i Srđanom Jovanovićem.

Tokom letnjeg prelaznog roka, do sada su čak sedmorica fudbalera parafirala ugovor sa valjevskim klubom. Trojica novijalija stižu iz redova šabačke Mačeve. U pitanju su Nemanja Pavić (centralni vezni), Miloš Nešković (napadač) i Nemanja Panić (krilni napadač). Desni bek Lazar Lazarević stiže iz beogradskog Rada, dok Andrija Ranisavljević koji igra na poziciji zadnjeg veznog stiže iz redova Jedinstva sa Uba.

Štoper Nemanja Novaković stigao je iz lazarevačke Kolubare, a za sada poslednj pojačanje jeste Strahinja Krstić koji je stigao iz čačanskog Borca 1926, a igra na poziciji levog krila.

 

Valjevski srpskoligaš pripreme za novu sezonu je započeo 9. jula, a već u subotu ekipa kreće i sa odigravanjem kontrolnih mečeva. Prvi protivnik ekipi Budućnosti 2014 Krušik biće Karađorđe iz Mišara (15. jul), a zatim slede mečevi protiv obrenovačkog Radničkog (22. jul), Karađorđa iz Topole (29. jul), pribojskog FAP-a (2. avgust), Železničara iz Inđije (5. avgust) i Vrelo Sporta (12. avgust) i 

 

Potpuno je jasno da će Valjevci imati velike ambicije u predstojećem šampionatu, a ostaje da se vidi hoće li ekipa sa "Parka Pećine" uspeti da se umeša u borbu za sam vrh tabele.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading