SVE SE MOŽE KADA SE HOĆE: Nakon 11 godina odsustva, klub se vraća u takmičenje - Šiljakovac ima uslove kojih se ne bi postideli ni timovi iz viših rangova! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.07.2023

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naseljenom mestu u opštini Barajevo, "bubamara" se ponovo zakotrljala.

SVE SE MOŽE KADA SE HOĆE: Nakon 11 godina odsustva, klub se vraća u takmičenje - Šiljakovac ima uslove kojih se ne bi postideli ni timovi iz viših rangova! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Šiljakovac 1977

U sezoni 2011/12 FK Šiljakovac iz istoimenog mesta takmičio se u okviru Opštinske lige Barajevo i takmičarsku godinu je okončao na sedmoj poziciji sa skorom od četiri pobede, tri remija i deet poraza.

 

Poslednji prvenstveni meč ekipa je odigrala 3. juna 2012. godine protiv Beljine (3:10) i ljubitelji fudbala u Šiljakovcu morali su da čekaju punih 11 godina kako bi njihovi ljubimci ponovo izašli na teren i najavili ponovno uključenje u srpska klupska fudbalska takmičenja.

U nedelju 9. jula pred oko 150 ljubitelja fudbala odigran je susret između prvog tima Šiljakovca i predstavnika veterana ovog kluba čime je zvanično ponovo oživeo teren i kojim je obeležen povratak na beogradski fudbalsku scenu.

Uz veliku volju, trud i rad, fudbalski entuzijasti su uspeli u svojoj nameri. Fudbal se vrađa u Šiljakovac i nakon punih 11 godina lopta će se zakotrljati na terenu.

Povodom svega navedenog klub se putem zvanične Fejsbuk stranice, obratio javnosti:

- Uprava FK Šiljakovac posle višemesečnog rada i truda uz veliku pomoć članova kluba i meštana Šiljakovca, uspela je da prikupi sredstva i ponovo pokrene klub. Dokaz da volja, trud i sloga mogu sve, pokazuju i slike terena kakav je bio i kako izgleda sada. Uprava se ovim putem zahvaljuje svim donatorimai prijateljima kluba koji su se odazvali u velikom broju i pomogli ovu našu priču - stoji u saopštenju kluba, a zati mse dodaje:

- Uspeli smo da formiramo prvi tim koji čine igrači sa naše opštine i koji fudbal igraju isključivo iz ljubavi, što je danas retko. Narednu sezonu takmičenje započinjemo u novoformiranoj Međuopštinskoj ligi

Uz navedeno, iz kluba su objavili da pripreme prvog tima započinju u nedelju 16. jula, a u narednim danima klub će predstaviti trenere i igrače, članove prvog tima FK Šiljakovac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading