KLUB SE OBRATIO JAVNOSTI: Jedinstvo je potrebnije više nego ikad - od Skupštine zavisi opstanak kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.07.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora se brzo reagovati...

KLUB SE OBRATIO JAVNOSTI: Jedinstvo je potrebnije više nego ikad - od Skupštine zavisi opstanak kluba!

Foto: OFK Osečina

Ekipa OFK Osečine iz istoimenog mesta prethodnu 2022/23 sezonu u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske okončala je na osmoj poziciji sa skorom od deset pobeda, dva remija i 12 poraza, a ostvarenje je moglo biti i bolje da plavo-beli nisu u poslednja dva prvenstvena duela doživeli poraze u duelima protiv Železničara iz Lajkovca (0:4) i Mladosti iz Prnjvora (2:3).

 

Neočekivano letnja pauza donela je i promenu rukovodstva kluba. Sastav iz Osečine ostao je bez predsednika Ivana Lukića koji je podneo ostavku, a tim povodom OFK Osečina se obratila javnosti putem zvanične klupske Instagram stranice:

- Skupština kluba za izbor novog predsednika kluba zakazana je za petak, 14. jul u 18 časova u skupštinskoj sali. Nakon ostavke dosadašnjeg predsednika kluba Ivana Lukića potrebno je hitno izglasavanje novog predsednika kluba, kao i Upravnog odbora fudbalskog kluba OFK Osečina - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Apel svim građanima, navijačima, privrednicima da dođu u što većem broju jer od ove Skupštine zavisi opstanak našeg kluba. Jedinstvo je potrebnije više nego ikad kako bi naša omladina ostala u našem mestu i kako bi vikendom opet gledali pune tribine našeg stadiona.

Foto: OFK Osečina

Navijači su uvek uz svoj klub

 

OStaje nada da će se unutarklupski problemi rešiti na predstojećoj Skupštini i da će ekipa pristupiti pripremama nakon kojih će u dogledno vreme "napasti" i vrh zonskog ranga takmičenja koji bi doneo plasman u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading