RAZMIŠLJATE DA LI DA KUPITE SEZONSKU KARTU? Možda vam u donošenju odluke ona pomogne! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.07.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezonska karta vam omogućuje da pratite svoje ljubimce tokom svih mečeva na kojima je Vaš voljni klub domaćin.

RAZMIŠLJATE DA LI DA KUPITE SEZONSKU KARTU? Možda vam u donošenju odluke ona pomogne! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca sezonu 2022/23 u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na petoj poziciji sa skorom od deset pobeda, 11 remija i sedam poraza.

 

Tokom prethodne takmičarske godine Novobanovčani nisu bili u prilici da ugroze neprikosnoveni Tekstilac iz Odžaka koji je stigao do šampionskog pehara i istorijskog plasmana u Prvu ligu Srbije, ali se u redovima Omladinca nadaju da upravo naredna godina, za njihv klub može biti uspešna i doneti im ono čemu se navijači potajno nadaju, učešću u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Kako bi do navedenog ostvarenja i stigli, svi u klubu su svesni da im je neophodna pomoć i vernih navijača i u tom cilju u prodaju su puštene sezonske ulazice za sezonu 2023/24. Nadaju se u redovima Novobanovčana da će potražnja za godišnjim kartama biti velika, ali su itovremeno pribegli i marketinškom triku, tj. glavni promoter prodaje ulaznica jeste pripadnica lepšeg pola koja poziva svoje sugrađane da kupovinom karte pomognu svom klubu.

 

Da podsetimo, naredna 2023/24 sezona, biće deveta uzastopna godina kako se Omladinac takmiči u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog karavana. Ekipa se već nedelju dana nalazi u trenažnom procesu, a proces dovođenja pojačanja je u toku, a sve navedeno trebalo bi da donese konalni rezultat narednog proleća, kada bi Novobanovčani mogli i da proslave plasman u viši rang takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading