SA BANJICE U ZEMUN: Nikola Drinčić doveo i treće pojačanje - on će biti jedan od aduta u borbi za titulu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.07.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji bombarder crno-belih sklapa zemunski šampionski mozaik.

SA BANJICE U ZEMUN: Nikola Drinčić doveo i treće pojačanje - on će biti jedan od aduta u borbi za titulu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Ekipa iz Gornje varoši prethodne sezone nije uspela da ostvari zacrtane planove. Fudbaleri Zemuna okončali su takmičenje u okviru Srpske lige Beograd na drugoj poziciji i novu priliku za povratak u društvo provoligaša, tražiće tokom predstojeće takmičarske godine.

 

Rukovodstvo plavo-zelenih je nakon završetka sezone 2022/23 imenovalo novog šefa stručnog štaba. Dirigentsku palicu u klubu preuzeo je nekadašnji bombarder iz Humske, Nikola Drinčić, a klub užurbano radi na jačanju igračkog kadra.

Ugovore sa Gornjovarošanima već su parafirali Ognjen Mijailović defanzivni vezni fudbaler koji je stigao iz redova novobanovačkog Omladinca, kao i napadač iz redova Zvezdare Filip Đorđević.

Treće pojačanje plavo-zelenih stiže iz redova beogradskog Rada.

Reč je o dvadesetdvogodišnjem veznom fudbaleru Danilu Bacanoviću.

Bacanović je igračku karijeru započeo u surčinskom Jedinstvu, a iza sebe ima i superligaškog iskustva. Noseći opremu novosadskog Proletera i Novog Pazara, zabeležio je ukupno 28 nastupa u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala, a zabeležio je i jedan pogodak i asistenciju.

 

- Danilo Bacanović:

Datum rođenja: 12. avgust 2000. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Jedinstvo (Surčin), Brodarac (Beograd), Proleter (Novi Sad), Novi Pazar (Novi Pazar), Rad (Beograd)

Izvesno je da dolaskom Bacanovića, prelazani rok za ekipu iz Gornje varoši, nije okončan i da će u narednom periodu biti još novajlija u plavo-zelenom sastavu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading