NAJJEZIVIJI SNIMAK STANISLAVA KROFAK IKADA VIĐEN: Procurio necenzurisani klip, učesnik na korak do DISKVALIFIKACIJE!

Autor:

Zadruga

03.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je izgovorio monstrouzne pretnje cimeru.

NAJJEZIVIJI SNIMAK STANISLAVA KROFAK IKADA VIĐEN: Procurio necenzurisani klip, učesnik na korak do DISKVALIFIKACIJE!

Foto: instagram.com/printscreen

Pre početka današnje emisije "Gledanje snimaka", Uroš Stanić je dobacivao i provocirao Stanislav Krofaka Panteru, koji ga je, najpre, lepo upozorio, a potom mu žestoko zapretio.

Naime, Stanislav je obećao Staniću da će loše proći, ukoliko nastavi da ga provocira, dok se Uroš pravdao i ponavljao kako samo govori ono što je Krofak sam priznao u rijalitiju. Maja Marinković je samo posmatrala i slušala ovu žučnu raspravu, a gledaoci su ostali zgroženi onim što je Stanislav izgovorio:

- Ja samo ponavljam ono što si ti rekao - govorio je Uroš Stanić.

- Ja sam ti rekao... Ti ćeš da jedeš i piješ na slamku, kažem ti... Ja ti nisam kao ovi ovde - poručio je Stanislav.

 

 

Naime, Veliki šef je danas probudio učesnike "Elite" domaćim hitovima, a kad su svi takmičari ustali, na adresu kuće Odabranih stiglo je važno pismo. Kao i svakog petka, Odabrani su dobili zadatak da nominuju nekog od cimera. Ovo je mnoge iznenadilo, kako su očekivali da za Vaskrs neće biti izbacivanja. Ša je isprozivao Stanislava zbog njegovog nasilnog ponašanja, pa ga nominovao, iako je vođa:

- Odabraću osobu koja pokazuje sve goru i goru sliku o sebi. Ne pokazuje svojim ponašanjem ništa dobro. U poslednje vreme pokazuje agresivno ponašanje. Pokazuje ozbiljnu nekulturu. Ne sviđa mi se uopšte. Naravno, to je Stanislav. Svaki put bih ga poslao. Propagira neke gluposti - rekao je Ša danas, dok je nominovao u Odabranima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading