U IŠČEKIVANJU DETONACIJE: Nekadašnji fudbaler PARTIZANA ponovo u srpskoj prestonici! Nakon Španije i Kipra, vraća se u voljeni klub?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.07.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On će biti najveće pojačanje kluba uoči sezone velikih očekivanja?

U IŠČEKIVANJU DETONACIJE: Nekadašnji fudbaler PARTIZANA ponovo u srpskoj prestonici! Nakon Španije i Kipra, vraća se u voljeni klub?

Foto: Starsport

Nakon punih šest godina učešća u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana, velikan srpskog i jugoslovenskog fudbala, ekipa OFK Beograda, uspela je da izbori plasman u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Pred trenerom Simom Krunićem i fudbalerima "romantičara" sada su nova iskušenja, jer armija navijača očekuje da će učešće u Prvoj ligi Srbije biti samo prolazna stanica ka povratku kluba u elitni rang.

Rukovodstvo kluba je tokom letnje pauze obavilo dva velika zadatka. Od trojice nosilaca igre iz prethodne sezone, Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica i od jeseni će nositi opremu plavo-bele boje, a uskoro bi klub sa stare Karaburme mogao da dobije novo pojačanje.

Reč je o iskusnom tridesetdvogodišnjem veznom fudbaleru Saši Markoviću koji je već bio deo sportskog kolektiva sa Omladinskog stadiona i koji je u dresu Partizana tri puta bio nacionalni šampion.

Marković je punih sedam godina nastupao u klubovima u Španiji i na Kipru, a u januaru ove godine stigao je u Novi Sad i prolećni deo sezone proveo je u redovima Mladosti GAT.

 

- Saša Marković:

Datum rođenja: 136. mart 1991. godine

Mesto rođenja: Brus

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), OFK Beograd U-19 (Beograd), OFK Beograd (Beograd), Partizan (Beograd), Kordoba (Španija), Apolon Limasol (Kipar), Olimpijakos Nikozija (Kipar), Mladost GAT (Novi Sad)

Saša Marković već trenira sa prvotimcima OFK Beograda, ali ugovor još uvek nije potpisan. Kako sam fudbaler ističe, interesovanja raznih klubova postoje, ali je njegova primarna želja da ostane u Beogradu, tako da je oblačenje plavo-belog dresa, najrealnija opcija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading