ODJEKNULA TRANSFER BOMBA: Brazilac parafirao ugovor - nekadašnji defanzivac CRVENE ZVEZDE se vraća na srpske terene! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.07.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On će zasigurno predstavljati najzvučnije pojačanje u istoriji kluba.

ODJEKNULA TRANSFER BOMBA: Brazilac parafirao ugovor - nekadašnji defanzivac CRVENE ZVEZDE se vraća na srpske terene! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

U Saraorcima mestu u gradu Smederevo, koje je svoje ime dobilo po zidarima Saraorima koji su zidali smederevsku tvrđavu, gotovo pun jedan vek egzistira Fudbalski klub SASK.

 

SASK Saraorci su se prethodne 2022/23 sezone takmičili u okviru Podunavske okružne lige i sa ostvarenjem od 13 pobeda, dva remija i 15 poraza zauzeli su devetu poziciju na prvenstvenoj tabeli, a posebno treba naglasiti da su Saraorčani imali sjajan finiš sezone s obzirom da su u poslednja tri prvenstvena duela, ostvarili isto toliko pobeda (Podunavac Udovice 3:2, Petlić SD 2006 Smederevo 6:1 i Crvena zvezda Suvodol 1:0).

Ekipa SASK-a u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama, a u prilog tome govori podatak da je paraf na ugovor sa klubom stavio nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, Brazilac Fabio Kaleandro da Silva.

Reč je o iskusnom četrdesettrogodišnjem centralnom defanzivnom fudbaleru koji je uz rodni Brazil, najveći deo karijere proveo upravo u Srbiji nastupajući za Rad, Crvenu zvezdu, Hajduk iz Kule, kruševački Napredak i beogradski Hajduk sa Liona.

 

- Fabio Karleandro da Silva:

Datum rođenja: 28. februara 1980. godine

Mesto rođenja: Kapela - Brazil

Igračka karijera: Sport Resif (Brazil), Kampinas (Brazil), Rio Branko (Brazil), Rad (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), Hajduk (Kula), Napredak (Kruševac), Nautiko (Brazil), San Hoze (SAD), Vera Kruz (Brazil), Uniao (Brazil), Keramika (Brazil), Goinesia (Brazil), KRAK (Brazil), Trindade (Brazil), Central (Brazil), Hajduk (Beograd)

Takođe treba napomenuti da Fabio Karleandro da Silva poslednjih godina sa mnogo uspeha nosi dres Partizana u Soccer Zlatnoj ligi.

Poptuno je jasno da će Btazilac svojim znanjem i iskustvom predstavljati veliko pojačanje za klub iz Saraoraca, a ujedno će biti i veliki magnet za publiku, jer Fabio Karleandro da Silva svakako predstavlja najzvučnije pojčanje u istoriji SASK-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading