NOVI POTPIS NA MARAKANI: Krilni napadač parafirao ugovor sa Crvenom zvezdom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored formiranja respektabilnog sastava koji će biti konkurentan za elitno evropsko fudbalsko takmičenje, rukovodstvo kluba sa "Marakane" misli i na budućnost.

NOVI POTPIS NA MARAKANI: Krilni napadač parafirao ugovor sa Crvenom zvezdom!

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Fudbalski klub Crvena zvezda ovog leta uz novog trenera Baraka Bahara, osvežila je igrački kadar sa, za sada, sedmoricom fudbalera. Na vernost srpskom šampionu obavezali su se golman Omri Glazer, Marko Stamenić, Edmund Ado, Žan Filip Kraso i Piter Olanjinka, dok su seniorskom sastavu priključeni i omladinci Kosta Nedeljković i Jovan Šljivić koji su tokom do sada odigranih pripremnih mečeva već pokazali i dokazali da odmah mogu biti "bačeni u vatru" seniorskog fudbala.

 

Pored navedenih igrača koji treba da donesu i iskorak u evropskoj klupskoj fudbalskoj eliti, sportski sektor kluba sa stadiona "Rajko Mitić" razmišlja i o budućnosti. U tom cilju ugovor sa crveno-belima potpisao je mladi fudbaler Admir Ademi.

Reč je o osamnaestogodišnjem igraču koji igra na poziciji levog krila, a na "Marakanu" stiže iz redova srpskoligaša, ekipe Zemuna.

Ademi ipak u predstojećoj sezoni neće konkurisati za mesto u sastatu trenera Baraka Bahara, već je prosleđen na pozajmicu u OFK Beograd i u narednoj takmičarskoj godini će nositi opremu velikog rivala svog, sada već, nekadašnjeg kluba i imaće priliku da seniorsko iskustvo stiče u mečevima Prve lige Srbije.

Foto: Starsport

Ademi tokom nedavnog duela protiv OFK Beograda

 

- Admir Ademi:

Datum rođenja: 15. novembar 2004. godine

Pozicija u timu: levo krilo

Igračka karijera: Zemun U-17 (Zemun), Zemun U-19 (Zemun), Zemun (Zemun)

Treba napomenuti da je Ademi već debitovao u dresu novog kluba. U prijateljskom susretu u kojem je OFK Beograd savladao Prvu Iskru iz Bariča rezultatom 4:1, mladi levokrilni napadač se prvi put pojavio u opremi plavo-bele boje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading